Χειροπέδες σε 33χρονη που εξέδιδε ανήλικη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τουλάχιστον ένα χρόνο!

Must Read

Την απόλυτη φρίκη βίωνε για τουλάχιστον έναν χρόνο, ένα ανήλικο κορίτσι στην Θεσσαλονίκη, το οποίο εξέδιδε μία 33χρονη γυναίκα, παρά την ανηλικότητά του και εκμεταλλευόμενη την οικογενειακή του κατάσταση.

Στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της εμπορίας – διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, βραδινές ώρες της Πέμπτης, 9 Σεπτεμβρίου, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας είχαν προχωρήσει σε έλεγχο ατόμων που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα μικροδέματα ηρωίνης και κάνναβης. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άνδρες, ένας Βούλγαρος κι ένας Πακιστανός, ηλικίας 32 και 29 ετών αντίστοιχα.

Στο όχημα επέβαιναν και δύο Ελληνίδες, μία 33χρονη και μία 17χρονη, οι οποίες προσήχθησαν αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, για να μεταφερθούν λίγο αργότερα στο Τμήμα Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων προκειμένου να διερευνηθεί η μεταξύ τους σχέση και η παρουσία τους στο όχημα.

Εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που της επέδειξε η μητέρα της ανήλικης

Από την έρευνα προέκυψαν στοιχεία που καταδεικνύουν τη σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης από την 33χρονη, η οποία εκμεταλλευόμενη το νεαρό της ηλικίας, την οικογενειακή κατάσταση της και την εμπιστοσύνη που της επέδειξε η μητέρα της ανήλικης, την προώθησε εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο σε εργασία ως εκδιδόμενη, παρά την ανηλικότητα και στερούμενη παντελώς των απαιτούμενων εγγράφων.

Αρχικά την προώθησε σε οίκους ανοχής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και σε διαμέρισμα άγνωστου, μέχρι στιγμής ατόμου, όπου η ανήλικη εργάστηκε έναντι ελάχιστης αμοιβής και με εξαντλητικά ωράρια. Ακολούθησε ένα διάστημα που οι δύο γυναίκες δεν είχαν επικοινωνία και την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, έπειτα από επανασύνδεσή τους με πρωτοβουλία της ανήλικης, η 33χρονη την έφερε σε επαφή με έναν εκ των συλληφθέντων, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής. Παράλληλα, ο αλλοδαπός «πελάτης» προμήθευσε την ανήλικη με ποσότητα κάνναβης έναντι μικρού χρηματικού αντιτίμου.

Μάλιστα, η ανήλικη, δύο μέρες πριν την προσαγωγή της, ξεκίνησε να εργάζεται ως εκδιδόμενη στη Θεσσαλονίκη υπό την εκμετάλλευση ενός Έλληνα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Εκείνος την προήγαγε και την εξανάγκαζε στην πορνεία με χρήση πειθούς και απατηλών μέσων, αποκομίζοντας χρηματικά ποσά και αποδίδοντας ελάχιστο μέρος των κερδών στην ίδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This