Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θέλω να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα» (video)

Η ψυχολογία της Ιωάννας λίγες ημέρες πριν την δικαστική διαμάχη με την γυναίκα που ήθελε να της καταστρέψει την ζωή!

Must Read

Δύσκολες ώρες συνεχίζει να βιώνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου έπειτα από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε από την Έφη Κακαραντζούλα.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Παλιοσπύρου: To πρόσωπό της μετά το βιτριόλι – Oι συνομιλίες της κατηγορούμενης με τις χαρτορίχτρες (video)

Στις 15 Σεπτεμβρίου, η Ιωάννα καλείται να αντιμετωπίσει ενώπιον του δικαστηρίου τη γυναίκα που θέλησε να της καταστρέψει τη ζωή.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Μονόδρομος για μένα να βρεθώ αντιμέτωπη με τη γυναίκα που με κατέστρεψε» (video)

Λίγα 24ωρα πριν τη μεγάλη δίκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της «Happy Day», μας αποκαλύπτει πως είναι η κατάσταση υγείας της Ιωάννας αλλά και η ψυχολογία της γι’ αυτήν τη δύσκολη κατάσταση που θα υποβληθεί

«Σε αυτή τη φάση της αποκατάστασης, τα προβλήματα παραμένουν λειτουργικά, ούτε καν αισθητικά. Τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι στα βλέφαρα, στο αυτί και στο λαιμό καθώς έχω ένα πολύ μεγάλο ανελαστικό μόσχευμα που δε μου επιτρέπει να κρατώ το κεφάλι όρθιο, ψηλά ή να στρίβω δεξιά. Και βέβαια στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και όσες αισθητικές επεμβάσεις χρειαστούν.

Μπορώ να βγω από το σπίτι υπό προϋποθέσεις αλλά η μάσκα περιορίζει πολύ τις κινήσεις μου πρέπει να αποφεύγω συνεχώς τον ήλιο και φυσικά η εικόνα μου τραβά συνεχώς τα βλέμματα του κόσμου. Οπότε πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να βγαίνω έξω και άρα προτιμώ την ασφάλεια του σπιτιού μου. Βγαίνω αναγκαστικά για τα απολύτως απαραίτητα όπως τις επισκέψεις μου στους γιατρούς και πάντα συνοδεία για παν ενδεχόμενο.

Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος που δε μπορούσα να μην παραστώ στη δίκη. Όσο και να με τρομάζει η σκέψη, θέλω να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα. Ξέρω πως πιέζω τον εαυτό μου αλλά θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ, θέλω να αντιμετωπίσω κατάματα όλο αυτό τον πόνο και τις οδυνηρές αναμνήσεις ώστε να ξεδιαλύνουν τα ερωτηματικά που έχω και να μπορέσω κάποια στιγμή να προχωρήσω τη ζωή μου. Πιστεύω ότι θα είναι μεγαλύτερο βάρος στη ζωή μου αν δεν πάω», είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/603791772

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This