Δήλωση-αποκάλυψη από την Παγώνη: «Απέτυχε το εμβολιαστικό πρόγραμμα»

Προτείνει οι γιατροί να επισκεφτούν σχολεία για να εμβολιάσουν μικρά παιδιά

Must Read

Αιφνιδίασε τους πάντες η δήλωση της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκε ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα -το οποίο στήριξε και η ίδια με σθένος- είναι αποτυχημένο στο αποτέλεσμά του!

«Δεν φτάσαμε στους στόχους μας»

«Αποτύχαμε στο στόχο τέλος Αυγούστου να φτάσουμε στο 80%. Πρέπει να προσεγγίσουμε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί. Καθυστερήσαμε σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να πλησιάσουμε τους γονείς για να εμβολιαστούν τα παιδιά. Ο στόχος είναι ο εμβολιασμός του 80% του πληθυσμού για ασφάλεια» είπε η κ. Παγώνη.

«Όταν υπάρχει ερημιά, όπως υπήρχε τις τελευταίες μέρες, δεν έχει νόημα να απασχολείται προσωπικό και να στέκονται εκεί και να περιμένουν» σχολίασε για την εικόνα σε πολλά εμβολιαστικά κέντρα και πρότεινε «να μειωθούν εφόσον δεν υπάρχει προσέλευση και αυτό το προσωπικό να πάει και να προσφέρει υπηρεσίες εκεί που πραγματικά χρειάζεται».

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για νέα δεδομένα

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μάλιστα, προϊδέασε και για αλλαγές στα μέτρα. «Νομίζω ότι θα γίνουν αρκετές διορθώσεις όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις» είπε και συμπλήρωσε ότι «η επιτροπή θα πρέπει να παίρνει γρηγορότερα τις αποφάσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Γιατροί στα σχολεία για εμβολιασμό παιδιών

Η ίδια πρότεινε οι γιατροί να επισκεφτούν σχολεία για να εμβολιάσουν μικρά παιδιά, τα οποία θα έχουν την έγγραφη άδεια των γονιών τους. Αναφερόμενη στα νέα μέτρα για την εστίαση και το αλαλούμ με τα παιδιά, σημείωσε ότι κατά την εκτίμησή της θα γίνουν αρκετές αλλαγές. «Νομίζω ότι θα γίνουν αρκετές διορθώσεις όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, όπως είπε και συμπλήρωσε ότι η επιτροπή θα πρέπει να παίρνει γρηγορότερα τις αποφάσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This