Συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ κατά της EUMED 9 (video)

«Καθώς οξύνονται όλοι οι ανταγωνισμοί διεθνώς, προμηνύονται νέα δεινά για τους λαούς», τόνισε ο Δ. Κουτσούμπας

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία από μέλη του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο συγκέντρωσης κατά της Συνόδου Κορυφής EUMED 9.  

Τα μέλη του ΠΑΜΕ, που είχαν δώσει ραντεβού μπροστά από το πάρκο ελευθερίας στη Βασιλίσσης Σοφίας, διαμαρτύρονται για τις πολιτικές αντιμετώπισης των περιβαλλοντικών προβλημάτων, αναφέροντας ότι οι συνέπειες θα είναι πολύ μεγάλες για την ευρύτερη περιφέρεια της ανατολικής Μεσογείου.

Ο δρόμος παραμένει κλειστός και στις δυο λωρίδες από την Παπαδιαμαντοπούλου έως την πλατεία Μαβίλη, με μερίδα των διαμαρτυρόμενων να έχει συγκεντρωθεί σε σημείο πέρα από το απαγορευτικό όριο που έχει θέσει η αστυνομία.

Δ. Κουτσούμπας: Η ελληνική κυβέρνηση οδηγεί τον λαό σε πολεμικούς σχεδιασμούς

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ με αφορμή τη Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ και την Ευρωμεσογειακή Συνάντηση Κορυφής στην Αθήνα. Και τα δύο αυτά γεγονότα προμηνύουν νέα δεινά για τους λαούς, σε μια περίοδο που οξύνονται όλοι οι ανταγωνισμοί διεθνώς, ιδιαίτερα μετά τη χτεσινή συμφωνία των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας και της Αυστραλίας», δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη συγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις στην πλατεία Ελευθερίας.

O ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

«Το επόμενο διάστημα, έως το 2030, θα έχουμε όξυνση όλων των πολεμικών συγκρούσεων και επεμβάσεων, νέες προσφυγικές ροές. Αυτή είναι η πρόβλεψη διεθνώς. Και από αυτή τη σκοπιά η ελληνική κυβέρνηση φέρει τεράστιες ευθύνες που οδηγεί τον λαό σε τέτοιους πολεμικούς σχεδιασμούς, οδηγεί τη χώρα, μέσω του ΝΑΤΟ και βεβαίως, ιδιαίτερα, με την επέκταση της επικίνδυνης Ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας για τις Στρατιωτικές Βάσεις», τόνισε καταλήγοντας.

  • Δείτε τη δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This