Νεαρή στις Σέρρες έδωσε σε μία τσιγγάνα κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ για να της λύσει τα…μάγια!

Must Read

Θύμα μίας τσιγγάνας έπεσε νεαρή στις Σέρρες, με πρόσχημα τα…μάγια, με αποτέλεσμα να της δώσει κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ.

Η 46χρονη Ρομά ισχυριζόταν ότι διάβαζε τη μοίρα στο χέρι και κατάφερε να πείσει μια νεαρή κοπέλα που πλησίασε την Τετάρτη σε ένα πάρκο ότι με την χειρομαντεία και, φυσικά, με το…αζημίωτο μπορούσε να την βοηθήσει με ένα συγγενικό της πρόσωπο που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Η 23χρονη πείστηκε και άφησε τη «μάγισσα» να της πει την τύχη της και να λύσει τα… μάγια, δίνοντάς της ως αντάλλαγμα κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ. Όταν, όμως, η Ρομά προσπάθησε με το ίδιο πρόσχημα να της αποσπάσει επιπλέον κοσμήματα αξίας 1.100 ευρώ, καθώς και 200 ευρώ, η νεαρή αντιλήφθηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνισσα και την έδιωξε κακήν κακώς. Η νεαρή κοπέλα ενημέρωσε την Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας που εντόπισαν την 46χρονη της πέρασαν χειροπέδες. Τα κοσμήματα της 23χρονης βρέθηκαν στο σπίτι της τσιγγάνας, ενώ η Ρομά οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που της άσκησε δίωξη για απάτη με τη μέθοδο της μαγγανείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This