Μίνι καύσωνας και σήμερα – Μέχρι τους 37 βαθμούς ο υδράργυρος

Πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά

Must Read

Υψηλές για την εποχή είναι σήμερα οι μέγιστες θερμοκρασίες, ενώ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά της χώρας. Οι άνεμοι στα δυτικά θα φτάσουν τα 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 35, στην Ήπειρο από 10 έως 30 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 12 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 30 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 34-36 ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Από αργά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και τη νύχτα θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Από αργά το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και τη νύχτα θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στην Ήπειρο μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.
Άνεμοι: Αρχικά από νότιες και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά της Θεσσαλίας είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Άνεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί έως 5 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 και στην Κρήτη κατά τόπους έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα στην περιοχή του Καστελόριζου τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This