Στο αυτόφωρο οι πέντε συλληφθέντες για το ατύχημα στους αγώνες καρτ της Πάτρας! Οι γιατροί θα επιχειρήσουν να «ξυπνήσουν» τον μικρό Φώτη (video)

Must Read

Στο δικαστήρια της Πάτρας και στο αυτόφωρο αναμένεται να οδηγούν σε λίγη ώρα οι πέντε συλληφθέντες (διοργανωτές, αλυτάρχης, υπεύθυνοι ασφαλείας και ο οδηγός του καρτ) για το τρομακτικό ατύχημα που σημειώθηκε, χθες, κατά την διάρκεια αγώνων και είχε ως αποτέλεσμα να στείλει στην εντατική ένα 6χρονο αγοράκι.

kartpatra

Σε βάρος των πέντε συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια και σήμερα θα αποφασιστεί αν θα γίνει η δίκη τους ή αν θα οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του 6χρονου Φώτη, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων με κρανιοεγκεφαλική κάκωση από το μεσημέρι της Κυριακής, μετά τον τραυματισμό του στους αγώνες pick της Πάτρα.

Η αξονική στην οποία υπεβλήθη το αγοράκι, δεν έδειξε αιμάτωμα στο κεφάλι του παιδιού κι αυτό κάνει τους γιατρούς να αισιοδοξούν έστω και συγκρατημένα. Περιμένουν τις επόμενες ώρες για να τον ξυπνήσουν, να μειώσουν τη χορήγηση των φαρμάκων και να δουν πώς θα αντιδράσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This