Φρίκη στη Χαλκίδα: 25χρονη κατήγγειλε ότι 29χρονος την κρατούσε όμηρο και τη βίαζε επί 14 ημέρες!

Στα χέρια των Αρχών ο 29χρονος βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες

Must Read

Μια υπόθεση που θυμίζει… θρίλερ εκτυλίσσεται στη Χαλκίδα, με μια 25χρονη να εμφανίζεται σε κατάσταση σοκ στο αστυνομικό τμήμα και να καταγγέλλει ότι ένας 29χρονος βουλγαρικής καταγωγής την κρατούσε όμηρο σε διαμέρισμα και τη βίαζε επί 14 ημέρες!

Σύμφωνα με το evima.gr και τα όσα περιέγραψε η αλλοδαπή κοπέλα στους αστυνομικούς, ο 29χρονος την προσέγγισε μέσω viber και την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα. Στις 2 Σεπτεμβρίου, η 25χρονη πήγε στην Χαλκίδα για να τον επισκεφθεί και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της.

Όπως είπε, την κρατούσε στο σπίτι του και τη βίαζε και ότι κατάφερε να ξεφύγει μόλις ο 29χρονος βγήκε εκτός σπιτιού, καλώντας την άμεση δράση.

Αρνείται τα πάντα ο 29χρονος

Ο 29χρονος συνελήφθη και όπως γράφει το evima.gr αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι έκανε συναινετικό σεξ με την 25χρονη και πως με τη θέλησή της ήρθε από τη Λιθουανία στην Ελλάδα και ότι εκείνος πλήρωσε τα εισιτήριά της.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση. Έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This