Πιτ μπουλ δάγκωσε 6χρονο παιδάκι στην κοιλιά – Παράτησε το παιδί και εξαφανίστηκε ο ιδιοκτήτης

Τον «τσάκωσε» η κάμερα ασφαλείας και αναζητείται

Must Read

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη το πρωί της Τρίτης στη Μυτιλήνη, όταν ένας σκύλος ράτσας πιτ μπουλ επιτέθηκε σε παιδάκι και το τραυμάτισε, με τον ιδιοκτήτη του να εξαφανίζεται προκειμένου να γλιτώσει το αυτόφωρο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του stonisi.gr, το σκυλί ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του και επιτέθηκε σε ένα 6χρονο παιδάκι δαγκώνοντάς το στην κοιλιά. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν τρομακτικές, με τον ιδιοκτήτη να προσπαθεί να ανοίξει τα σαγόνια του σκύλου που είχε δαγκώσει το παιδί, με τη μητέρα να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και τους περαστικούς να παρακολουθούν τρομοκρατημένοι.

Όταν τελικά το παιδί απελευθερώθηκε από τα σαγόνια του πιτ μπουλ, η μητέρα το οδήγησε σε ένα κατάστημα που βρισκόταν δίπλα, προκειμένου να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και να καλέσουν ασθενοφόρο. Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με (ευτυχώς) επιφανειακά τραύματα.

Ωστόσο, ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης του σκύλου, βρήκε ευκαιρία πάνω στην ταραχή να εξαφανιστεί με στόχο να γλιτώσει την σύλληψη. Η μητέρα του παιδιού κατευθύνθηκε στο Α.Τ. της περιοχής και υπέβαλλε μήνυση κατ’ αγνώστου.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από τράπεζα, με αποτέλεσμα να καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σκύλου εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα και έχει ταυτοποιηθεί. Πρόκειται για έναν 24χρονο ο οποίος αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκάνδαλο εκατομμυρίων με κολοσσούς αναψυκτικών

Η αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας «δημοκρατία» φέρνει στο φως το πάρτι των πολυεθνικών, καθώς δεν διαθέτουν την αναγκαία από τον νόμο «άδεια εμπορίας πόσιμου ύδατος»

More Articles Like This