Αρνείται τις κατηγορίες η γιατρός που συνελήφθη για εμβολιασμό «μαϊμού» – Οι πρώτες της δηλώσεις

«Κάναμε το εμβόλιό μας κανονικά, αλλά κάποιος περίεργος έκανε καταγγελία ότι δεν το κάναμε»

Must Read

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη 75χρονη πλαστική χειρούργος για εικονικό εμβολιασμό, ενώ οι Αρχές προβληματίζονται για τα οργανωμένα κυκλώματα που πουλάνε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Διαβάστε ακόμη: Συνελήφθη γιατρός για μαϊμού εμβολιασμό – Την τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω (video)

Η 75χρονη αρνείται τις κατηγορίες και δήλωσε ότι «κάναμε το εμβόλιό μας κανονικά, αλλά κάποιος περίεργος έκανε καταγγελία ότι δεν το κάναμε». Μάλιστα υποστηρίζει ότι έκανε τη δεύτερη δόση εμβολίου και ότι στην πρώτη είχε παρουσιάσει συμπτώματα.

Ισχυρίστηκε ότι δεν εκδόθηκε πλαστό πιστοποιητικό, πως δεν είναι κατά των εμβολίων, αλλά όπως συμπλήρωσε «αυτό το πράγμα με την υποχρεωτικότητα έχει καταντήσει αηδία».

Σύμφωνα με το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, η νοσηλεύτρια έκανε την ένεση στην 75χρονη γιατρό, αλλά χωρίς να της χορηγήσει το εμβόλιο.

Οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, άμεση συνέργεια σε αυτή και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η αποχή από το κακό

Για εμάς τους Ελληνες, που ανήκουμε στο πλήρωμα της ορθόδοξης χριστιανικής Εκκλησίας, η περίοδος που άρχισε χθες είναι εκείνη...

More Articles Like This