Πυρκαγιά σε ορεινή περιοχή στα Χανιά

«Στο πόδι» η Πυροσβεστική και για φωτιά από... μαγειρικό σκεύος στις Φυλακές Ναυπλίου

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης σε πλαγιά σε δύσβατο σημείο στην ορεινή περιοχή Πλακάλωνα του Δήμου Πλατανιά Χανίων.

Επίγειες δυνάμεις και μέσα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και πιο συγκεκριμένα 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, επιχειρούν στο σημείο, ενώ το πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου Erickson που εδρεύει στα Χανιά πραγματοποιεί ρίψεις νερού.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, τις πρώτες φλόγες είδαν αστυνομικοί των ΤΑΕ (Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων) Κρήτης που έκαναν περιπολία, οι οποίοι και ενημέρωσαν την Πυροσβεστική.

Φωτιά και στις φυλακές Ναυπλίου

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, εξάλλου, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και στο Ναύπλιο, καθώς ξέσπασε φωτιά στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου, η οποία προκλήθηκε από… μαγειρικό σκεύος σε κουζίνα όπου εξυπηρετούνται οι κρατούμενοι. Σύμφωνα με το argolidaplanet.com στο χώρο των φυλακών έσπευσαν επανδρωμένα πυροσβεστικά οχήματα και επιχείρησαν, επιτυχώς, κατάσβεση, προτού η φωτιά επεκταθεί απειλητικά.

Στο σημείο μετέβησαν και δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ από τη φωτιά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο χώρο της κουζίνας και δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This