Παράτολμη προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος»: «Μας κόπηκαν δέκα χρόνια από τη ζωή μας», δήλωσαν επιβάτες της πτήσης (video)

Όσο ψύχραιμοι εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους οι αλλοδαποί επιβάτες, τόσο κοψοχολιασμένοι ήταν οι δικοί μας...

Must Read

Αίσιο τέλος για το «θρίλερ» της παράτολμης προσγείωσης στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» της πτήσης από Ατλάντα, το πρωί της Κυριακής, καθώς το αεροσκάφος τύπου Airbus της Delta Air Lines, αν και… χωρίς φρένα, προσγειώθηκε με ασφάλεια!

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, το αεροπλάνο, το οποίο εκτελούσε πτήση από Ατλάντα προς Αθήνα, παρουσίασε πρόβλημα στο σύστημα προσγείωσης λόγω υπερθέρμανσης. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 248 επιβάτες και κάποιοι από αυτούς μίλησαν στον ΑΝΤ1 μόλις έφτασαν στο αεροδρόμιο. «Δεν μας είπαν ακριβώς τι συνέβαινε, μόνο ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα…», αναφέρει επιβάτης της πτήσης από την Ατλάντα. «Το προσωπικό ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Ήταν φοβεροί. Ήταν πολύ ομαλή προσγείωση», ανέφεραν κάποιοι άλλοι.

https://youtu.be/IDS3D9ZT9Pw

Ωστόσο, ορισμένοι από τους Έλληνες επιβάτες και τους συγγενείς τους δεν βίωσαν με την ίδια… ψυχραιμία το όλο περιστατικό. «Ανατριχιάσαμε από πάνω μέχρι κάτω, σοκαριστήκαμε, τρομοκρατηθήκαμε, γιατί αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο», είπε ένας εξ αυτών. «Μάς κόπηκαν δέκα χρόνια από τη ζωή μας από αυτό που μας συνέβη», ανέφερε ένας άλλος. «Ο άντρας μου ήταν μέσα στην πτήση της Delta και πεθάναμε από την αγωνία. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πλέον είναι εδώ μαζί μου », σχολίασε μία από σύζυγος επιβάτη που τον περίμενε στις αφίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί σήμανε συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς ο πιλότος του εν λόγω αεροπλάνου είχε ενημερώσει πως θα επιχειρούσε μια πολύ δύσκολη προσγείωση, λόγω τεχνικού προβλήματος που είχε παρουσιαστεί στα φρένα. Στο αεροδρόμιο είχαν σπεύσει πυροσβεστικά οχήματα και τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περίμεναν στην πίστα του αεροδρομίου για παν ενδεχόμενο.

  • Δείτε σχετικά βίντεο και ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This