Αγριογούρουνο έστειλε στο νοσοκομείο κυνηγό στα Γιάννενα!

Must Read

Στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μεταφέρθηκε τραυματισμένος ένας κυνηγός μετά από χτυπήματα που δέχτηκε από το αγριογούρουνο, στο οποίο είχε στήσει καρτέρι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο κυνηγός είχε πάει με την παρέα του για κυνήγι στην περιοχή της Τύριας, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από το άγριο ζώο. Πριν προλάβει να αντιδράσει ο 48χρονος δέχθηκε τα χτυπήματα του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χάσει τις αισθήσεις του.

Ευτυχώς το συμβάν έγινε γρήγορα αντιληπτό από τους υπόλοιπους κυνηγούς οι οποίοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Θύμα στο ίδιο κυνήγι έπεσε και ένα κυνηγόσκυλο το οποίο επίσης δέχθηκε χτυπήματα από αγριογούρουνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This