Βασίλης Λεβέντης: «Δεν έκανε το εμβόλιο γιατί είχε προβλήματα υγείας» λέει η σύζυγός του (video)

To ψέμα που του είπε για να τον καθησυχάσει όταν τον μετέφερε το ασθενοφόρο

Must Read

Για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της Βασίλη Λεβέντη, μίλησε η Αναστασία Μεντεσίδου, η οποία περιέγραψε τι συνέβη το διάστημα πριν νοσηλευτεί με κορωνοϊό.

Η κα. Μεντεσίδου εξήγησε ότι ο σύζυγός της και πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εντοπίστηκε θετικός στον ιό πριν από μια εβδομάδα και έλαβε οδηγίες για κατ’οίκον νοσηλεία, ωστόσο συνέχεια η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση.

Όπως αναφέρει η ίδια στο T-live, η οικογένεια δεν μαθαίνει λεπτομέρειες από τους γιατρούς και ότι το νοσοκομείο θα ενημερώσει τον γιο της, σήμερα το μεσημέρι: «Η περιπέτεια ξεκίνησε στις 17 του μήνα. Πήγε στον Ευαγγελισμό, έκανε το τεστ και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι. με καθοδήγηση των γιατρών έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω. Είχα πάρει και οξυγόνο σε περίπτωση που χρειαστεί. Το Σάββατο το πρωί είχε 39 πυρετό και του είπα ”Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο”».

Στην ερώτηση για το αν είχε εμβολιαστεί, η σύζυγός του απάντησε ότι ο Βασίλης Λεβέντης είχε προβλήματα υγείας που μπορεί να του προκαλούσαν θρομβώσεις: «Δεν το είχε κάνει, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών» απάντησε και πρόσθεσε ότι ο κ. Λεβέντης έπασχε από ζαχαρώδη διαβήτη και ήθελε να περιμένει. Μάλιστα όπως είπε, ότι ήρθε και τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του είπε ψέματα ότι θα τον ακολουθήσει με το αυτοκίνητο, ενώ η ίδια γνώριζε ότι δεν μπορεί να τον συνοδεύσει. Ο λόγος όπως είπε, ήταν ότι ήθελε να του δώσει κουράγιο και δύναμη.

Δείτε επίσης:

Βασίλης Λεβέντης: Τα υποκείμενα νοσήματα ανησυχούν τους γιατρούς

Συγκινεί η ανάρτηση του γιου του Βασίλη Λεβέντη – «Δύσκολες στιγμές για την οικογένειά μας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This