Βασίλης Λεβέντης: Διασωληνωμένος με κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό (video)

Must Read

Διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού με κορωνοϊό βρίσκεται ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του 69χρονου πολιτικού είναι ιδιαίτερα βεβαρημένη, ενώ, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να σταθεροποιηθεί, με το επόμενο 48ωρο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για την εξέλιξη της υγείας του.

  • Δείτε την ανακοίνωση της παράταξής του:

Προ ολίγων ημερών, ο κ. Λεβέντης είχε μεταβεί στον Ευαγγελισμό καθώς ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Του δόθηκαν οδηγίες για να παρακολουθείται στο σπίτι, όπου είχε τεθεί σε καραντίνα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και σήμερα αναγκάστηκε να εισαχθεί εκ νέου στο νοσοκομείο. Διασωληνώθηκε ένα δίωρο μετά την εισαγωγή του.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπαρκτό το σενάριο πτώσης της κυβέρνησης

 Τουλάχιστον 7 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, έχουν βγει στη γύρα ψάχνοντας για μεταγραφή. Δε μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας υποθετικά...

More Articles Like This