Πανικό σκόρπισε ένας κλέφτης και ατζαμής τουρίστας στην Σύρο!

Must Read

Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν, χθες το βράδυ, στην Σύρο, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό Ιρλανδό τουρίστα, ο οποίος αφού έκλεψε τα κλειδιά οχήματος από το μπαρ που τα έπινε, ξεκίνησε μια «τρελή» πορεία στους δρόμους του νησιού!

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας όταν στο «μάτι» του τουρίστα, μπήκε ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μίας νεαρής γυναίκας στο Γαλησσά της Σύρου. Ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει τα κλειδιά μέσα από το μπαρ και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, μπήκε στο όχημα και έγινε καπνός. Λίγη ώρα αργότερα, το όχημα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη στην περιοχή του Κινίου με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά στο όχημα.

Ο νεαρός δε σταμάτησε εκεί τη δράση του, καθώς άφησε το όχημα να φλέγεται, με το φόβο να προκληθεί πυρκαγιά στη περιοχή. Το ευτύχημα είναι ότι εκείνη την ώρα είδε το όχημα να φλέγεται ένας επαγγελματίας οδηγός ταξί και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης, η οποία έφτασε άμεσα χωρίς να προλάβει να επεκταθεί πυρκαγιά.

Ωστόσο, μέχρι να λυθεί το μυστήριο για το τι έγινε ο οδηγός, αφού δεν υπήρχε κανείς στο σημείο, δημιούργησε μια αναστάτωση στους περαστικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο νεαρός Ιρλανδός κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το όχημα  τραυματισμένος και να επιστρέψει στο Γαλησσά τραυματισμένος με τα πόδια, όπου και συνελήφθη από άντρες του τμήματος ασφαλείας.

Το περιστατικό το διερευνά η αστυνομία ενώ το όχημα της νεαρής κοπέλας καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This