Σταυρούπολη: Tαραχές και νέα επεισόδια στην πλατεία (video)

Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία πριν το αντιφασιστικό συλλαλητήριο - Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 19 νέες προσαγωγές υπόπτων

Must Read

Νέες αναταραχές σημειώθηκαν στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης.

Τα νέα επεισόδια ξέσπασαν στην Πλατεία Τερψιθέας, στο σημείο όπου είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει το αντιφασιστικό συλλαλητήριο, λίγες ώρες μετά τις συγκρούσεις που σημειώθηκαν στο κτιριακό συγκρότημα του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Όπως ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ., πραγματοποιήθηκαν 19 νέες προσαγωγές ατόμων, υπόπτων για συμμετοχή στα συγκεκριμένα επεισόδια, με όλες τους να αφορούν άτομα κινούμενα τόσο προς την πλατεία Τερψιθέας, όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια, όσο και πέριξ αυτής, τα οποία, σύμφωνα, με τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο, φέρονται να προέρχονται από τον ακροδεξιό χώρο.

Η ένταση ξεκίνησε όταν μια ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους επιτέθηκε σε νέους από φοιτητικούς συλλόγους που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία για να διαμαρτυρηθούν για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ που έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να απομακρύνουν τους ταραξίες, ενώ αυτή την ώρα, αστυνομικοί με μηχανές αναζητούν ύποπτους στα στενά γύρω από την περιοχή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την επίθεση πραγματοποιήσαν άτομα του ακροδεξιού χώρου και οπαδοί της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι πέταξαν πέτρες και καπνογόνα στους νέους που είχαν συγκρεντρωθεί στην πλατεία.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This