Νέα ένταση στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης! ΜΑΤ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο (video)

Must Read

Δεκάδες αστυνομικοί και δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αναπτυχθεί από νωρίς σήμερα το πρωί έξω και περιμετρικά από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης για την αποφυγή νέων επεισοδίων.

Οι αστυνομικοί δεν επιτρέπουν σε κανέναν να πλησιάσει το σχολείο, παρά μόνο σε μαθητές και τους γονείς τους και γι’ αυτό νωρίτερα σημειώθηκε ένταση, όταν πολίτες και συνδικαλιστές θέλησαν να κάνουν κινητοποίηση για τα χθεσινά έκτροπα στο σχολείο, αλλά οι αστυνομικοί δεν το επέτρεψαν.

Το 1ο-2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης θα λειτουργήσει κανονικά αλλά υπό… αστυνομικό κλοιό προκειμένου να μην επιστρέψουν οι ακροδεξιοί, που τις τελευταίες δυο μέρες έχουν δείρει μαθητές και έχουν προκαλέσει επεισόδια.

Μέχρι στιγμής για τα έκτροπα έχουν συλληφθεί 11 άτομα, τα περισσότερα ανήλικα. 

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που συνδέονται με τα συγκεκριμένα επεισόδια. Πρόκειται για έναν 19χρονο μαθητή κι έναν 20χρονο εξωσχολικό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί όπλων. Επίσης συνελήφθη ένας 15χρονος μαθητής επειδή είχε ανεβάσει σε διαδικτυακή εφαρμογή, φωτογραφίες με μαχαίρια και πιστόλια.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατασχέθηκαν δύο περίστροφα αερίου με έξι φυσίγγια, ένα μαχαίρι, ένας σουγιάς, μία θήκη όπλου, ένα κοντάρι κι ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Εκτός από τον ανήλικο συνελήφθη κι ο 54χρονος πατέρας του, καθώς κατείχε μία κυνηγετική καραμπίνα και 17 φυσίγγια, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This