«Θα σας γοητεύσει η απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη» λέει η νέα δικηγόρος του (video)

Η κα. Πακιρτζίδου υποστηρίζει ότι έχει συγκεντρώσει νέα στοιχεία

Must Read

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η νέα συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου η οποία ανέλαβε την υπεράσπισή του μετά το νομικό του διαζύγιο με τον Θέμη Σοφό.

Η ποινικολόγος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επέμεινε ότι ο εντολέας της ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρες βιασμού σε βάρος συναδέλφων του, υποστήριξε ότι υπάρχουν νέα στοιχεία που θα αποδείξουν την αθωότητά του.

«Ο εντολέας μου θέλει να ακουστεί δημόσια ότι είναι αθώος, ότι εξακολουθεί να εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη, που για εκείνον είναι μονόδρομος. Η δικαιοσύνη και η ζωή δεν έχει αδιέξοδα. Δηλώνει αθώος, πιστεύει πως η δικαιοσύνη θα εξετάσει τις καταγγελίες χωρίς να επηρεάζεται και με μεγάλη προσοχή. Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που έχουν έρθει κατά καιρούς στη δημοσιότητα και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Δεν θέλουμε να κάνουμε τηλεδίκες και δεν θα την κάνουμε. Θέλω, όμως, να πω στον κόσμο ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία, συγκλονιστικά και γνωστά και καινούργια, τα οποία συνδυαστικά αθωώνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη» ισχυρίστηκε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Έχετε ξανασυναντήσει βιασμό που το θύμα να τον θυμηθεί με τη βοήθεια του κοινού;»

Μάλιστα, όπως ανέφερε θα υπάρξει απάντηση από τον προφυλακισμένο ηθοποιό, η οποία όπως υποστήριξε θα… «γοητεύσει»: «Θα υπάρξει απάντηση από τον εντολέα μου και νομίζω ότι θα σας γοητεύσει η απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη» ανέφερε η κα. Πακιρτζίδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This