Σέρρες: Απειλή για «μίνι» lockdown – Στο στόχαστρο οι συναυλίες

Έντονος προβληματισμός και για την αυξημένη θνητότητα ασθενών με Covid-19 στο νοσοκομείο της πόλης

Must Read

Με lockdown τύπου Θεσσαλονίκης απειλούνται οι Σέρρες, με τα νυχτοπερπατήματα δεκάδων Θεσσαλονικέων προς τη γειτονική περιφερειακή ενότητα, να προβληματίζουν έντονα τις Αρχές.

Ειδικότερα, το «μίνι» lockdown έχει πέσει στο τραπέζι των διαβουλεύσεων, προκειμένου να μπλοκαριστούν οι μετακινήσεις πολυάριθμων πολιτών για διασκέδαση από τη Θεσσαλονίκη προς τις Σέρρες. Έχει διαπιστωθεί πως, ένεκα της απαγόρευσης μουσικής και κυκλοφορίας από τη μία τα μεσάνυχτα έως και τις 6 το πρωί στην συμπρωτεύουσα, πολλοί είναι εκείνοι που φεύγουν και πάνε στις γειτονικές Σέρρες, για να συνεχίσουν ανενόχλητοι τη διασκέδασή τους, καθώς εκεί δεν εφαρμόζονται τα συγκεκριμένα μέτρα.

Με άλλα λόγια, για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ρίχνει το φταίξιμο στους πολίτες και, στην προκειμένη περίπτωση, τη διασκέδασή τους, παίρνοντας στο «κυνήγι» διοργανωτές, καλλιτέχνες και συμμετέχοντες σε συναυλίες, μουσικές σκηνές και ξενυχτάδικα, την ώρα που επιμένει να «προωθεί» την υποστελέχωση των μονάδων υγείας, με το -αντιδημοκρατικό- μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους υγειονομικούς.

Αυξημένη θνητότητα ασθενών με Covid-19

Την ίδια ώρα ωστόσο, έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση και τις υγειονομικές αρχές προκαλεί και το σοβαρότατο θέμα της αυξημένης θνητότητας ασθενών με Covid-19 στο Νοσοκομείο Σερρών, με αρμόδιους παράγοντες του Υπουργείου Υγείας να εξετάζουν ενδελεχώς τα στοιχεία από τα οποία προκύπτει ο ιδιαίτερα υψηλός αριθμός θανάτων των νοσηλευόμενων από κορωνοϊό, περίπτωση που θύμισε αυτή του Νοσοκομείου Αγρινίου, όπου κάποια στιγμή η θνητότητα είχε αγγίζει το 100%. 

Μάλιστα, κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας που επισκέφθηκε πρόσφατα το εν λόγω νοσοκομείο, διαπίστωσε ακριβώς αυτό, ότι, δηλαδή, οι θάνατοι είναι πολύ περισσότεροι από κάθε άλλο νοσοκομείο της χώρας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αναζητείται η αιτία, σύμφωνα με υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This