Αντίστροφη μέτρηση για τη 2η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου

Must Read

Την Παρασκευή μοιράζει 10.000 ευρώ σε 200 τυχερούς

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι τη νέα ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου «200 Χρόνια Εθνικής Ανεξαρτησίας». Την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου, τρεις ημέρες μετά την καθιερωμένη κλήρωση της Τρίτης, το παιχνίδι θα μοιράσει έπαθλα των 10.000 ευρώ σε 200 νικητές.

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την τύχη τους μπορούν να προμηθευτούν τους λαχνούς τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ και σε λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα. Οι λαχνοί πωλούνται στην ίδια τιμή με την κανονική έκδοση, δηλαδή με 10 ευρώ για την πεντάδα και δύο ευρώ για κάθε λαχνό.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Ο μηχανισμός της κλήρωσης

Οι 200 τυχερές πεντάδες, που θα κερδίσουν από 10.000 ευρώ η καθεμιά, θα προκύψουν μέσα από 20 διαδοχικές κληρώσεις. Κάθε κλήρωση θα αναδείξει έναν Αριθμό, ο οποίος θα κερδίσει 10.000 ευρώ σε όλες τις σειρές.

Σε κάθε σειρά, από τον 1ο τυχερό λαχνό της κλήρωσης θα προκύψουν 119 αριθμοί, εκ των οποίων οι πρώτοι 19 νικητές θα κερδίσουν από 500 ευρώ ο καθένας, ενώ οι υπόλοιποι 100 από 200 ευρώ. Όλοι οι αριθμοί που έχουν όμοιο το τελευταίο ψηφίο με το τελευταίο ψηφίο του πρώτου κληρωθέντα λαχνού κερδίζουν από 10 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This