Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός οφθαλμίατρος Αλέξης Κόρδας (video)

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Πύργου

Must Read

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία της Ηλείας στην είδηση θανάτου του γνωστού ο οφθαλμίατρου, Αλέξη Κόρδα.

Ο γιατρός που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και συμμετείχε στα κοινά, έχασε τη ζωή του σε ένα τρομερό τροχαίο δυστύχημα, το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή Κατσικάρι, στον Πύργο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Patrisnews, ένα όχημα του δήμου Πύργου, παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ταξί, στο οποίο επέβαινε ο γνωστός γιατρός. Μάλιστα, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο Αλέξης Κόρδας πέθανε ακαριαία.

Ο γιατρός που διατηρούσε δύο οφθαλμολογικά ιατρεία σε Πύργο και Αμαλιάδα, είχε διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Τουρισμού, Υπεύθυνος Τομέα Υγείας Ν.Ο.Δ.Ε – Ν.Δ. Ηλείας και ήταν μέλος στο ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας αλλά και στο ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου. Επιπλέον, στο παρελθόν, είχε διατελέσει πρόεδρος στον Πανηλειακό.

Ο Αλέξης Κόρδας αφήνει πίσω του την αγαπημένη σύζυγό του Αργυρώ Δριτσάκου και τα παιδιά του Νίκο και Τζίνα.

Ο Δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος ανέφερε για το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Αλέξη Κόρδα:

«Δυστυχώς είχαμε ένα πολύ θλιβερό γεγονός. Χάθηκε ένας συμπολίτης μας, ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος, ο αείμνηστος πια Αλέξης Κόρδας, γιατρός οφθαλμίατρος. Σε μια φοβερή ατυχία της στιγμής, σε ένα τροχαίο που συνέβη εκεί που δεν υπήρχε κανένας παράγοντας κινδύνου. Και όμως συνέβη!

Κάτω από άγνωστες – μέχρι στιγμής – συνθήκες, συγκρούστηκαν το ταξί που επέβαινε ο γιατρός με αυτοκίνητο, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου εν ώρα υπηρεσίας με προσωπικό του Δήμου.

Έσπευσα στο σημείο λίγα λεπτά μετά το συμβάν γιατί ακολουθούσε και άλλο αυτοκίνητο της Πολιτικής Προστασίας που αμέσως μας ειδοποίησε. Δυστυχώς, διαπίστωσα αμέσως το θάνατο του γιατρού που ήταν ακαριαίος.

Υπήρχαν τέσσερις τραυματίες από το πλήρωμα της Πολιτικής Προστασίας με διαβάθμιση σοβαρότητας. Θεωρώ ότι όλοι, την ώρα που μιλάμε, είναι εκτός κινδύνου. Μεταβήκαμε και στα επείγοντα του Νοσοκομείου Πύργου, όπου ο πρώτος έλεγχος με τους γιατρούς αυτό έδειξε. Τραυματίας επίσης ήταν και ο οδηγός του ταξί. Η Τροχαία θα ερευνήσει τα αίτια αυτού του ατυχέστατου και τραγικού περιστατικού.

Ήμουν φίλος του αείμνηστου Αλέκου – όπως τον λέγαμε όσοι τον γνωρίζαμε καλά – ενός ιδιαίτερα αγαπητού συμπολίτη, τόσο στους συναδέλφους του, όσο και το χώρο του αθλητισμού και της αυτοδιοίκησης. Αφήνει, αντικειμενικά, ένα μεγάλο κενό στην κοινωνία του Πύργου. Εύχομαι στην οικογένεια και τους συγγενείς του να βρουν όλα τα ψυχικά αποθέματα που διαθέτουν για να ξεπεράσουν αυτόν τον αβάσταχτο πόνο» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This