Επίθεση βιτριόλι: Στα δικαστήρια για 4η φορά η Ιωάννα – Πότε απολογείται η κατηγορούμενη

Κατά πάσα πιθανότητα σήμερα αναμένεται να κλείσει ο κύκλος των καταθέσεων των μαρτύρων

Must Read

Συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο. Για τέταρτη φορά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βρεθεί απέναντι στο χειρότερό της εχθρό, την Έφη Κακαράντζουλα, τον άνθρωπο που της κατέστρεψε τη ζωή.

Πλησιάζει η απολογία της Κακαράντζουλα

Στην τελική ευθεία για την έκδοση της απόφασης οδεύει η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι. Κατά πάσα πιθανότητα σήμερα αναμένεται να κλείσει ο κύκλος των καταθέσεων των μαρτύρων.

Η διαδικασία, ωστόσο, αναμένεται να συνεχιστεί με την εξέταση των υπολοίπων μαρτύρων και την ανάγνωση εγγράφων. Παράλληλα, θα υπάρξει και η απάντηση του εισαγγελέα και εν συνεχεία του δικαστηρίου σχετικά με την κλήση δύο προσώπων, που φέρεται να είχαν διαρκή επικοινωνία με την κατηγορουμένη πριν και μετά την επίθεση της 20ης Μαΐου 2020. Αφορά σε έναν άντρα αλλά και σε μία γυναίκα.

Πότε απολογείται η κατηγορούμενη

Δεν αποκλείεται επίσης σήμερα να ξεκινήσει και η απολογία της κατηγορούμενης, Έφης Κακαράντζουλα, η οποία συνεχίζει να διατηρεί σκληρή στάση. Από την αρχή έχει επιλέξει τη σιωπή και δεν έχει δώσει καμία απάντηση ως προς τους λόγους που την οδήγησαν στην επίθεση εναντίον της Ιωάννας.

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση με βιτριόλι: Αντιμέτωπη ξανά με τον εφιάλτη της η Ιωάννα – Δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα με την κατηγορούμενη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This