Οργισμένη η μητέρα του 13χρονου που υπέστη bullying στον Γαλατά: «Το έκαναν και σε άλλα πέντε παιδιά» (video)

Τι λέει η μητέρα για το μαρτύριο του γιου της

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι μια παρέα εξωσχολικών ψευτονταήδων εκβίαζε και απειλούσε συστηματικά έναν 13χρονο στον Γαλατά Τροιζηνίας για να του αποσπάσει χρήματα, λέγοντας ότι θα κάνουν κακό στην οικογένειά του.

Μάλιστα, έφτασαν σε σημείο να τον αναγκάσουν να πηδήξει από κοντέινερ, κάτι που είχε αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιδί σταμάτησε να πηγαίνει σχολείο, με τη μητέρα του, αφού κατάλαβε τι συνέβαινε και της το επιβεβαίωσε και το παιδί της, να καταγγέλλει την υπόθεση στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα στο Open, η οικογένεια άρχισε να καταλαβαίνει τι συμβαίνει όταν ο μεγάλος του αδερφός είδε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες του 13χρονου με αυτούς τους νέους: «Είπε στον πατέρα τους ότι δεν θέλει να κάνει παρέα ο αδερφός του με αυτούς γιατί δεν είναι καλά παιδιά».

«Συνεχώς ερχόταν χτυπημένο στο σπίτι και πολλές φορές με κλάματα … Δεν το έκαναν μόνο στο παιδί μου, αλλά και σε άλλα πέντε παιδιά», αποκάλυψε η μητέρα του 13χρονου, για τον οποίο είπε ότι είναι χαμηλών τόνων και ο λόγος που κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, είναι επειδή άρχισε να της ζητά χρήματα ξαφνικά με διάφορες δικαιολογίες.

«Για τρεις συνεχόμενους μήνες, πριν ακόμα ξεκινήσει το σχολείο δύο 25χρονοι τον εκφόβιζαν για να τους δίνει χρήματα», είπε ακόμα για το bullying που δεχόταν το παιδί της.

«Τα μάτια του ήταν κόκκινα, τα χέρια του έτρεμαν. Τον ρώτησαν ‘γιατί, τι τα κάνεις αυτά;. Προσπαθούσα να τσεκάρω, αλλά δεν βρήκα άκρη», λέει η μητέρα και προσθέτει πως όταν κατάφερε να κάνει το παιδί της να ανοιχτεί και να της αποκαλύψει τι συμβαίνει, ο 13χρονος της είπε: «Μαμά, είναι η πρώτη φορά που θέλω να κοιμηθώ με ησυχία».

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This