Έξαλλος σεισμόπληκτος τα έκανε γυαλιά καρφιά στο δημαρχείο

Must Read

Ένταση επικράτησε στο δημαρχείο Αρχανών – Αστερουσίων όταν ένας εκνευρισμένος σεισμόπληκτος πολίτης μπούκαρε στο χώρο και προκάλεσε ζημιές.

Ο μαινόμενος πολίτης που είδε τους κόπους μιας ζωής να γκρεμίζονται μετά τον σεισμό που τάραξε το Αρκαλοχώρι της Κρήτης, δεν μπορούσε να υποβάλει δήλωση για αποζημίωση στην πλατφόρμα arogi.gr, με αποτέλεσμα να ζητήσει τον λόγο από την δημοτική αρχή. 

Ο ίδιος αρχικά επικοινώνησε με υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι το  χωριό του δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμη στην πλατφόρμα, γεγονός το οποίο όπως επεσήμαναν ήταν λάθος του αρμόδιου υπουργείου και αναμένεται να διορθωθεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με το creta24.gr, ο άνδρας δεν ικανοποιήθηκε από την απάντηση και μπήκε στο γραφείο του δημάρχου φωνάζοντας και εξαπολύοντας φραστική επίθεση εναντίον όλων. Ο έξαλλος σεισμοπαθής έσπασε το πλεξιγκλάς του γραφείου της γραμματέως του δημάρχου αλλά και τον υπολογιστή της. Οι υπάλληλοι του δημαρχείου κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές και ο άνδρας συνελήφθη.

Από πλευράς του ο δήμαρχος δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης, ο οποίος εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στον χώρο, αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του μαινόμενου πολίτη: «Καταλαβαίνουμε την αγωνία των ανθρώπων, καταλαβαίνουμε το τι περνάνε, άλλωστε είμαστε από την ίδια πλευρά και παλεύουμε να τους βοηθήσουμε να αποκαταστήσουν τις οικίες τους και να ξαναμπούν στα σπίτια τους. Αυτό όμως δεν επιτρέπει πράξεις βίας. Οι υπάλληλοι έχουν δώσει την ψυχή τους το τελευταίο διάστημα. Παρακαλώ τους δημότες μας να κάνουν υπομονή και να παλέψουμε όλοι μαζί να ξαναφτιάξουμε τον τόπο μας» δήλωσε μετά το επεισόδιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This