Ερωτήματα από την οικογένεια του επιχειρηματία που πέθανε από Covid αν και είχε εμβολιαστεί (video)

Ο 57χρονος πατέρας τριών παιδιών έχαιρε άκρας υγείας και ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση

Must Read

Θρήνο και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε ο θάνατος ενός 57χρονου επιχειρηματία στην Κοζάνη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος.

Ο επιχειρηματίας που διατηρούσε καταστήματα αθλητικών ειδών, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στον εμπορικό κόσμο της περιοχής. Ο 57χρονος άνδρας παρά το ότι είχε φροντίσει να προστατεύσει τον εαυτό του κάνοντας το εμβόλιο της Johnson & Johnson, αρρώστησε βαριά από κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Μετά από λίγες ημέρες, κατέληξε ενώ βρισκόταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Έδεσσας.

Ο πατέρας τριών παιδιών βρισκόταν σε άριστη φυσική κατάσταση, ήταν υγιείς και δεν έπασχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Μάλιστα στο παρελθόν υπήρξε ποδοσφαιριστής, και καθηγητής φυσικής αγωγής κα προπονητής. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής T-live, στενό συγγενικό πρόσωπο του επιχειρηματία, ανέφερε ότι η οικογένεια έχει ερωτήματα αναφορικά με τη νοσηλεία του 57χρονου.

Από πλευράς του ο διοικητής του νοσοκομείου, δήλωσε στην εκπομπή ότι όλοι οι γιατροί έκαναν το καλύτερο δυνατό που μπορούσαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This