Black Friday και Cyber Monday: Έρχονται οι «γιορτές των καταναλωτών»

Ποιες ημερομηνίες «πέφτουν»

Must Read

Μεγάλες ευκαιρίες για αγορές με σημαντικές εκπτώσεις και χαμηλές τιμές έρχονται για τους καταναλωτές μέχρι το τέλος του έτους. Η Black Friday ή αλλιώς Μαύρη Παρασκευή, ορίζεται συνήθως την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών (25/11). Έτσι, φέτος η Black Friday θα «πέσει» την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021.

Σηματοδοτεί την πρόωρη έναρξη της Χριστουγεννιάτικης εμπορικής περιόδου και το 2021 θα «τιμηθεί» την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου αποτελεί την ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο για τα καταστήματα που σημαίνει ότι όσοι καταναλωτές επιθυμούν μπορούν να κάνουν τις αγορές τους με έκπτωση.

Πότε «πέφτει» η Cyber Monday

Μετά την Black Friday, «έρχεται» η Cyber Monday, που έχει να κάνει με πωλήσεις προϊόντων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές μέσω διαδικτύου. Στην Αμερική αυτή η ημέρα «πέφτει» τη Δευτέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, δηλαδή φέτος στις 29 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This