«Μαμά πεινάω»! Μεγαλώνει το μικρό της στην Πάτρα με 2,30 ευρώ την ημέρα

Must Read

Εκκληση σε όσους πολίτες μπορούν να βοηθήσουν μια άνεργη μητέρα ενός μικρού παιδιού η οποία αναγκάζεται να ζει με μόλις 2,30 ευρώ την ημέρα χωρίς κάποιο επίδομα απηύθυνε ο εθελοντικός φιλανθρωπικός οργανισμός Φωτεινό Αστέρι της Πάτρας.

Οπως ενημερώνει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός, η γυναίκα, η οποία έχει δεχτεί σκληρό χτύπημα της μοίρας, καθώς είναι χωρισμένη και αυτή την περίοδο δεν εργάζεται, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα και να μεγαλώσει το ανήλικο παιδί της με ψίχουλα. Παλιότερα είχε απασχοληθεί σε διάφορες δουλειές οι οποίες ήταν όλες με οκτάμηνη σύμβαση. Ομως, δεν δικαιούται επίδομα από το κράτος και πρέπει να καλύπτει τόσο της δικές της ανάγκες όσο και εκείνες του παιδιού της που είναι μεγάλες μόνο με το επίδομα τέκνου που είναι 140 ευρώ το δίμηνο! Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι η γυναίκα μπορεί να ξοδέψει μόνο 2,30 ευρώ την ημέρα για να καταφέρει να επιβιώσει, πράγμα αδύνατο!

«Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η απελπισία μια μάνας; Τι άλλο μπορεί να κάνει, όταν το παιδί φωνάζει “Μαμά πεινάω” και εκείνη προσπαθεί να καλύψει την πείνα του; Αραγε, τι λύση θα βρει για ζεστασιά τον χειμώνα που έρχεται;», τονίζει ο οργανισμός.

Οσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του οργανισμού 2611104324 και 6981044800 και στο e-mail [email protected].

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κι όμως: Έγινε γκράφιτι στην Κωσταντινούπολη η εικόνα παίκτη της Φενέρμπαχτσε να χτυπά οπαδό!

Έγινε και αυτό στην Τουρκία! Γκράφιτι σε τοίχο στην Κωνσταντινούπολη έκαναν την εικόνα του ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ,...

More Articles Like This