Δίκη για βιτριόλι: «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη της Έφης. Είναι ψεύτικη» είπε η Ιωάννα

Η άτυχη 36χρονη είπε πως η κατηγορούμενη έμεινε απαθής βλέποντας τις φωτογραφίες της

Must Read

Καμία απάντηση δεν πήρε τελικά και σήμερα, Πέμπτη 14/10, η άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου από την απολογία της γυναίκας που κατέστρεψε τη ζωή της. Η Έφη Κακαράντζουλα στην κατάθεσή της ζήτησε συγγνώμη από την 36χρονη, αλλά και την ίδια της την οικογένεια -η οποία και σημειωτέον δεν έχει παρευρεθεί μέχρι σήμερα στις δικαστικές αίθουσες- και πρόσθεσε ότι είχε εμμονή στο πρόσωπό της.

«Δεν πήρα απαντήσεις» είπε η Ιωάννα

«Σήμερα περίμενα να πάρω κάποιες απαντήσεις, δυστυχώς δεν πήρα καμία απάντηση. Όλα όσα ισχυρίστηκε από την απολογία καταρρίπτονται από τα αποδεικτικά στοιχεία και τους εμπειρογνώμονες. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της Έδρας της έδειξε τις φωτογραφίες από όσα έχω τραβήξει εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη και αυτό δείχνει ότι είναι αμετανόητη» είπε η 36χρονη.

Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε για το αν αποδέχεται τη συγγνώμη της Έφης Κακαράντζουλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε την έμμεση άρνησή της, με τον δικηγόρο της, να απαντά: «Για να είναι δεκτή η συγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε. Ο ίδιος χαρακτήρισε μυθεύματα όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη».

Από την πλευρά του ο Απόστολος Λύτρας στις δηλώσεις του μετά τη διακοπή της δίκης για την 21η Οκτωβρίου, είπε χαρακτηριστικά ότι, «περιμέναμε εξήγηση της φράσης «εσύ Ιωάννα ξέρεις». Ο εισαγγελέα τη ρώτησε και ρώτησε το δικαστήριο και η απάντηση ήταν ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση με τον 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα ότι δεν είχε συναντηθεί ποτέ. Προσπάθησε με ένα αφήγημα να πάει κόντρα στους ειδικούς που κατέθεσαν ότι δήθεν το καυστικό υγρό ήταν λίγο όταν όλοι οι ειδικοί, ιατροδικαστές, γιατροί, αστυνομικοί, μιλάνε για μια ποσότητα 1 λίτρο. Πρόθεση της ήταν να αφαιρέσει την ζωή της Ιωάννας, όταν της μπήκε η ιδέα».

Διαβάστε ακόμα:

Δίκη για το βιτριόλι: «Συγγνώμη Ιωάννα. Και σε σένα και στην οικογένειά μου. Είχα εμμονή μαζί σου» είπε η Έφη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This