Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής αύριο Παρασκευή

Το βίντεο με τους μαθητές που κινδύνευσαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Must Read

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία της Αττικής καθώς τα έντονα φαινόμενα της κακοκαιρίας Μπάλλος αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο.

Φαίνεται πώς η απόφαση πάρθηκε μετά το περιστατικό σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας το οποίο πλημμύρισε και οι μαθητές κινδύνευσαν προκειμένου να καταφέρουν να βγουν από τις αίθουσες – κοντέινερ, φτιάχνοντας αυτοσχέδια γέφυρα με θρανία.  

https://twitter.com/Marka2_/status/1448592026761666562

Νωρίτερα, έγινε γνωστό με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, ότι δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Αναμένονται νεότερες επίσημες ανακοινώσεις.

Ταυτόχρονα οι Δήμοι Αχαρνών, Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Μοσχάτου-Ταύρου, Ηρακλείου, Ελευσίνας ανακοίνωσαν ότι αύριο θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This