Κόλαση στην Κέρκυρα! Εγκλωβίστηκαν μαθητές – Ανέβηκαν στις ταράτσες οι κάτοικοι (video)

Στέλνουν ελικόπτερο super puma για τους εγκλωβισμένους

Must Read

Εικόνες βιβλικής καταστροφής επικρατούν στην Κέρκυρα μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Πολλοί κάτοικοι του νησιού έχουν ανέβει στις ταράτσες περιμένοντας βοήθεια μέσα στην καταρρακτώδη βροχή από ελικόπτερο της ΕΜΑΚ. Πάνω από 20 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα στις περιοχές Μωραΐτικα και Μεσσογγή καθώς τα σπίτια τους έχουν πλημμυρίσει και οι ίδιοι έχουν ανέβει στις ταράτσες των σπιτιών τους.

Ένα και μοναδικό ερπυστριοφόρο όχημα της πυροσβεστικής επιχειρεί στα σημεία που έχουν εγκλωβιστεί πολίτες, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχτεί πάνω από 300 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.

Πολλοί μαθητές έχουν μείνει εγκλωβισμένοι στα σχολεία τους καθώς οι γονείς τους δεν μπορούν να προσεγγίσουν για να τους παραλάβουν.

Το εθνικό δίκτυο του νησιού έχει μετατραπεί σε ποτάμι ενώ κατολισθήσεις έχουν προκαλέσει την διακοπή κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Αγίων Δέκα προς Σταυρό. Η κυκλοφορία των οχημάτων για όσους κατευθύνονται προς νότια Κέρκυρα γίνονται από την περιοχή Βρυώνη, ενώ για όσοι κινούνται προς το κέντρο του νησιού, κατευθύνονται προς της Μεσογγή. Προβλήματα στο περιφερειακό οδικό δίκτυο σημειώνονται και στην περιοχή Κυνοπιαστών στη Μέση Κέρκυρα.

Εκτεταμένες είναι και οι ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ σύμφωνα με το corfupress.gr, κατέρρευσε και τμήμα του τοίχου γύρω από τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντίστροφη μέτρηση για δηλώσεις – ΕΝΦΙΑ

Η πλατφόρμα για τις φοροδηλώσεις θα ανοίξει την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, ενώ τα εκκαθαριστικά για τον φόρο ακινήτων θα αναρτώνται την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου

More Articles Like This