Ο «Μπάλλος» πνίγει την Ιθάκη: Αναγκάστηκαν να σπάσουν το μουράγιο για να πέσει το νερό στη θάλασσα! (video)

Απίστευτο...

Must Read

Απίστευτες εικόνες λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας, είχαμε και στην Ιθάκη. Η καταρρακτώδης βροχή μετέτρεψε τους κεντρικούς δρόμους σε ορμητικούς χειμάρρους, ενώ πλημμύρισαν κατοικίες, μαγαζιά και αυτοκίνητα.

Μάλιστα, ο όγκος του νερού ήταν τόσο μεγάλος, που για να γλιτώσει ο κόσμος, η δημοτική αρχή αναγκάστηκε να σπάσει το μουράγιο της παραλιακής, για να πέσει το νερό στη θάλασσα!

Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr στο νησί αναμένονται μετά τα μεσάνυχτα δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Στερεά Ελλάδα για να βοηθήσουν τις τοπικές δυνάμεις, τη δημοτική αρχή και τους εθελοντές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές στο οδικό δίκτυο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπόθεση Όλιβερ: «Υπάρχουν ορισμένοι που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εξιχνίαση»

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση του Όλιβερ, του χάσκι που κακοποιήθηκε και σκοτώθηκε στην Αράχοβα, τον Νοέμβριο,...

More Articles Like This