Δίκη για βιτριόλι: Η Έφη είχε αποστηθίσει την απολογία της; Ψυχρή και απόμακρη – Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της Ιωάννας

Πόσα χρόνια θα κάτσει στη φυλακή η κατηγορούμενη

Must Read

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίστηκε χθες, Πέμπτη 14/10, η πολύκροτη δίκη της υπόθεσης με το βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο, με την κατηγορούμενη να μιλά στους δικαστές για πρώτη φορά.

Η Έφη Κακαράντζουλα ζήτησε συγγνώμη από την Ιωάννα αλλά και την ίδια της την οικογένεια, αλλά δεν έπεισε κανέναν. Η κατηγορούμενη για άλλη μια φορά εμφανίστηκε άκρως ψυχρή, απόμακρη και χωρίς ίχνος συναισθήματος παρά το γεγονός ότι προσπάθησε με τα λόγια της να πείσει για το αντίθετο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας, Απόστολο Λύτρα, η Έφη Κακαράντζουλα ήταν για άλλη μια φορά κυνική. Όπως είπε χαρακτηριστικά, είχε αποστηθίσει το κομμάτι της απολογίας της χωρίς κανένα συναίσθημα. Χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Μάλιστα, ο κ. Λύτρας πρόσθεσε ότι «αυτό έγινε κατανοητό σ΄όλο το δικαστήριο ειδικά όταν σταμάτησε την απολογία της και έπρεπε να δεχθεί ερωτήσεις. Εκεί ήταν ένα ναυάγιο. Μου δίνει την εντύπωση ότι συνεχίζει να παίρνει χαρά από αυτό που έπραξε. Δεν έπεισε κανένα ότι η πρόθεσή της ήταν να μην σκοτώσει. Όλοι έχουν καταλάβει ότι παραμένει αμετανόητη».

Ιατροδικαστής Ιωάννας: «Το βιτριόλι θα μπορούσε να επιφέρει θάνατο»

«Το τραύμα της Ιωάννας είναι ενιαίο και καταλαμβάνει μεγάλη περιοχή και κατά ένα θεαματικό τρόπο κατάφερε και γλίτωσε» δήλωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα της Ιωάννας μετά την απολογία της Έφης ο κ. Λύτρα είπε πως «η Ιωάννα είχε μείνει άναυδη με όλα αυτά που άκουγε. Δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει».

Σούρας:«Καθοδηγούμενη και κακά σκηνοθετημένη η συγγνώμη της κατηγορούμενης»

Τι θα γίνει με την ποινή

Μεγάλο ζήτημα σύμφωνα με τον Λύτρα, είναι η ποινή που θα αποφασιστεί για την κατηγορούμενη. «Η κατηγορούμενη προσπαθεί να ισχυριστεί ότι δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει και αλλά να την τραυματίσει.

Στη μια περίπτωση, εάν το δικαστήριο αποφανθεί ότι πρόκειται για βαριά σκοπούμενη βλάβη είναι 10 χρόνια κάθειρξη εάν μείνει το κατηγορητήριο ως έχει, είναι 15 χρόνια. Κάτι που σημαίνει ότι εκτίοντας τα 3/5, αποφυλακίζεται. Ακόμα και με ποινή 15 ετών 15, στα 5,5 χρόνια θα είναι εκτός φυλακής.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για το βιτριόλι: «Συγγνώμη Ιωάννα. Και σε σένα και στην οικογένειά μου. Είχα εμμονή μαζί σου» είπε η Έφη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This