Σοκ στο Χαλάνδρι: Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας (photos)

Τρομοκρατημένοι οι ένοικοι - Εκκενώθηκε το κτίριο

Must Read

Συναγερμός σήμανε στο Χαλάνδρι, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό Κούρτεση 27. Ζητήθηκε η εκκένωση της πολυκατοικίας για να εξεταστεί η στατικότητα του κτηρίου.

Από τον 5ο όροφο κατέληξε στον 4ο

Το μπαλκόνι έπεσε ξαφνικά, λίγο μετά τις 8:00, και, όπως ήταν φυσικό οι ένοικοι των διαμερισμάτων πανικοβλήθηκαν. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αφού κανείς δεν ήταν στα μπαλκόνια, και κανείς δεν ήταν από κάτω. Πιθανολογείται να κατέρρευσε λόγω διάβρωσης.

Το μπαλκόνι που κατέρρευσε μετά τη χθεσινή νεροποντή ήταν αυτό του 5ου ορόφου, το οποίο κατέληξε στον ακριβώς από κάτω όροφο.

Επί τόπου έσπευσαν μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της Πολεοδομίας Αγίας Παρασκευής, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, αξιωματικοί της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Εν αναμονή του πορίσματος της Πολεοδομίας για την καταλληλότητα του κτιρίου, ο Δήμος Χαλανδρίου εξασφάλισε στέγη, σε συνεργασία με ξενοδοχείο της περιοχής, στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον τάφο του Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή την Παραμονή Χριστουγέννων του 2023 σε ηλικία 70 ετών μετά από μάχη...

More Articles Like This