Υπόδειγμα οργάνωσης: «Αν δούμε λιακάδα μπορεί να ανοίξουν τα απογευματινά σχολεία»

Υπάρχει πλάνο, όχι αστεία

Must Read

Το σχέδιο αντιμετώπισης κρίσεων είναι εκπληκτικό στη χώρα μας. Λέγεται «βλέποντας και κάνοντας» και παρότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το είχε αποκηρύξει μετά βδελυγμίας, στην πράξη αποδεικνύεται το αντίθετο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι σημερινές δηλώσεις σχετικά με τα σχολεία, τα οποία αφού χθες πρώτα πλημμύρισαν, με την πλειοψηφία των μαθητών είτε να… δραπετεύει, είτε να σχολάει μουσκίδι, μετά αποφασίστηκε ότι θα κλείσουν και θα παραμείνουν και σήμερα κλειστά (απόφαση που ίσχυε και για τα εσπερινά εννοείται).

«Δεν αποκλείεται να αλλάξει η απόφαση για τα απογευματινά σχολεία αν δούμε λιακάδα και μια διαφορετική εικόνα, είναι κρίμα να χάνονται μαθήματα», είπε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και πρόσθεσε: «Υπάρχει η πρόβλεψη για τα σχολεία, γιατί είναι καλύτερα να προλαμβάνεις και ας είναι υπερβολικό το μέτρο».

Η «πρόληψη» και η «πρόβλεψη» βέβαια δεν φάνηκαν πουθενά χθες…

Το άλλο εντυπωσιακό που είπε ο κ. Πατούλης στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, είναι ότι ο «Μπάλλος» πέρασε… ξώφαλτσα από την Αττική στην ακραία του φάση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This