Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο κτηνοτρόφος – «Κομμάτια» το αυτοκίνητό του από τα ορμητικά νερά (video)

Παρασύρθηκε από τον χείμαρρο που τον είχε περικυκλώσει

Must Read

Θρήνος στη Νότια Εύβοια μετά τον εντοπισμό του κτηνοτρόφου που έχασε τη ζωή του κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας «Μπάλλος», το βράδυ της Πέμπτης. Ο 69χρονος αγνοούμενος άνδρας βρέθηκε νεκρός από το ελικόπτερο που πραγματοποιούσε έρευνα στην περιοχή του Μεσοχωρίου.

Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε κοντά στην κοίτη ενός ρέματος σε περιοχή κοντά στο συνοικισμό του δημοτικού διαμερίσματος Μεσοχωρίων Τσακαίοι. Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε μιλώντας στο evima.gr: «Ήταν ένα δύσβατο σημείο, ωστόσο από την πρώτη στιγμή επιχειρήσαμε με ενισχυμένες ομάδες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, του Λιμενικού και με την βοήθεια drone καταφέραμε τελικά και τον εντοπίσαμε».

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος που βρισκόταν σε βοσκοτόπι, είχε καλέσει σε βοήθεια λίγο μετά τις 22:00 όταν συνειδητοποίησε ότι τα ορμητικά νερά είχαν φουσκώσει επικίνδυνα: «Κινδυνεύω, με παρασέρνουν τα νερά» δήλωσε στο τηλεφώνημά του στην Πυροσβεστική και μετά από λίγο η γραμμή έπεσε, ανέφερε ο δήμαρχος Καρύστου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

ethnos.gr/Κώστας Ασημακόπουλος

Ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε με σφοδρότητα από τον χείμαρρο με αποτέλεσμα το όχημά του να γίνει «κομμάτια». Μέρη του αυτοκινήτου του όπως η πόρτα, εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία στην περιοχή, ενώ η σορός τους βρέθηκε πάνω σε φερτά υλικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This