«Μπάλλος»: Κατάρρευση μπαλκονιού και στη Μεταμόρφωση (video)

Κανείς τραυματισμός δεν σημειώθηκε και σε αυτήν την περίπτωση

Must Read

Ένα ακόμη μπαλκόνι ξεκόλλησε και έπεσε λόγω της επέλασης του «Μπάλλου», αυτή τη φορά από κτίριο στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, με τα συντρίμμια να καταλήγουν στο πεζοδρόμιο.

Ευτυχώς, ούτε σε αυτήν την περίπτωση υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς την ώρα της κατάρρευσης δεν περνούσε κανείς από εκείνο το σημείο, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, προκλήθηκαν ζημιές σε παρκαρισμένα οχήματα. Το σημείο αποκλείστηκε από την αστυνομία, καθώς στην περιοχή ξεσπά έντονη βροχή κατά διαστήματα.

Αυτή είναι και η δεύτερη πτώση μπαλκονιού στην Αττική, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, μετά από εκείνη στο Χαλάνδρι, για την οποία, όπως διευκρινίστηκε από πολιτικό μηχανικό, ευθύνεται (και) η κακοτεχνία.

  • Δείτε σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This