Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο χτύπησε και «εκσφενδόνισε» 59χρονο, ο οποίος κατέληξε νεκρός σε χαντάκι

Τη σορό του άτυχου άνδρα κατάφεραν να εντοπίσουν πυροσβέστες

Must Read

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Παρασκευής, με θύμα έναν 59χρονο οδηγό τουριστικού λεωφορείου, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ, καθώς διέσχιζε το δρόμο.

Το τραγικό δυστύχημα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, συνέβη στο δρόμο από Επανομή προς Πλαγιάρι, με αυτόπτες μάρτυρες να βλέπουν τον άτυχο άνδρα να κατεβαίνει από το λεωφορείο, το οποίο είχε σταθμεύσει στην άκρη του οδοστρώματος, να διασχίζει το δρόμο και, κατά την επιστροφή του στο όχημα, να τον χτυπά αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, η πρόσκρουση ήταν τόσο δυνατή, που ο 59χρονος «εκσφενδονίστηκε» σε μεγάλη απόσταση, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να εντοπιστεί από τους παριστάμενους. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου, ο οποίος και τραυματίστηκε, καθώς, κατά την πρόσκρουση με τον άτυχο οδηγό τουριστικού λεωφορείου, το όχημά του εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε μαντρότοιχο, προτού καταλήξει σε πρανές.

Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για να εντοπίσει τον άτυχο άνδρα, με τους πυροσβέστες να τον εντοπίζουν, τελικά, λίγη ώρα αργότερα, νεκρό σε χαντάκι. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Θέρμης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This