Μαθητές σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας: «Στις κάτω τάξεις είχαν εγκλωβιστεί και έπρεπε να βρούμε τρόπο να βγουν»

Must Read

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησαν νωρίτερα σήμερα το πρωί οι μαθητές του σχολείου στην Νέα Φιλαδέλφεια, που έκαναν «γέφυρα» με θρανία το μεσημέρι της Πέμπτης, ώστε να μπορέσουν να βγουν οι συμμαθητές τους, καθώς το προαύλιο είχε μετατραπεί σε ποτάμι, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης.

Το βίντεο με τα παιδιά πάνω στα θρανία έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με αρκετούς να κάνουν λόγο για «στημένα σκηνικά».

https://twitter.com/Marka2_/status/1448592026761666562?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1448592026761666562%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ant1news.gr%2Feidiseis%2Farticle%2F618109%2Fmpallos-new-filadelfeia-ti-lene-oi-mathites-gia-tin-gefyra-me-ta-thrania

Ο Μάνος Αρίζος, Πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του σχολείου, ο οποίος χτύπησε και το χέρι του, στην προσπάθεια του να κρατήσει ανοιχτή μια πόρτα, που πίεζαν μεγάλοι όγκοι νερού, ώστε να μπορέσουν να φύγουν από το σχολείο οι συμμαθητές του, περιέγραψε όσα συνέβησαν εκείνο το πρωί.

«Ήμασταν πάνω στο σχολείο, αρχίσαμε να ακούμε φωνές, κατεβήκαμε κάτω και ειδαμε την στάθμη του νερού στους 40 πόντου. Τα παιδιά στις κάτω τάξεις είχαν εγκλωβιστεί και έπρεπε να βρούμε τρόπους να βγουν» είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ήταν σε ένα κοντέινερ 22 άτομα και πολλά παιδιά είχαν πανικοβληθεί λόγω του νερού και είχαν αρχίσει να παθαίνουν πανικό». Μάλιστα, αρκετοί γονείς επιβεβαίωσαν ότι τα παιδιά τους έπαθαν κρίση πανικού, μέχρι να καταφέρουν να βγουν.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του απερχόμενου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τόνισε ότι δεν υπάρχει μελέτη για να γίνει ανέγερση και αποκατάσταση των σχολικών αιθουσών. «Δεν υπάρχει χώρος για να πάνε αλλού τα παιδιά να κάνουν μάθημα. Ήδη μέσα στο σχολείο υπάρχουν διάδρομοι που έχουν μεταμορφωθεί σε αίθουσες» εξήγησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This