Απολύθηκε ο παιδίατρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βρέφος

Αρνείται τις κατηγορίες ο γιατρός - Δύο χρόνια μετά αποφασίστηκε η απόλυσή του

Must Read

Δύο χρόνια μετά την καταγγελία που συνοδεύτηκε από οπτικό υλικό για ασέλγεια ενός παιδιάτρου σε βάρος ενός βρέφους, το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ρίου αποφάσισε να προχωρήσει στη διακοπή της σύμβασης του γιατρού. 

Η υπόθεση του επικουρικού γιατρού που παραπέμφθηκε για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος ανηλίκου με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, έφτασε στο υπουργείο Υγείας. Ο γιατρός παρά την παραπομπή του με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, παρέμενε στη θέση του. Ο υπουργός Υγείας μετά την ενημέρωσή του, ζήτησε από τον αναπληρωτή διοικητή να συγκληθεί νέο Δ.Σ. και να ληφθεί απόφαση με βάση το δημόσιο συμφέρον. Τελικά, η απόφαση που ελήφθη σήμερα, ήταν να διακοπεί η σύμβαση του γιατρού με το νοσοκομείο. 

Η καταγγελία είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν από δύο χρόνια, ενώ σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, υπήρχε βίντεο στο οποίο ο γιατρός εμφανίζεται να κάνει ασελγείς πράξεις στο μωρό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το υλικό αυτό ήταν που οδήγησε στις καταγγελίες εναντίον του παιδιάτρου. Όλο αυτό το διάστημα, η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών αλλά και το Υπουργείο Υγείας ήταν ενήμεροι για το θέμα, ενώ η υπόθεση είχε προκαλέσει ταραχή στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών ο οποίος είχε θέσει θέμα κυρώσεων. Τελικά αποφασίστηκε οι κυρώσεις να μην εφαρμοστούν, μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση της δικαιοσύνης. 

Από πλευρά του ο γιατρός αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για ψευδείς και συκοφαντικές κατηγορίες. Την ίδια στιγμή, συνάδελφός του δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι «ο γιατρός πληρώνει αυτή την στιγμή κάποιες κινήσεις και κάποια λόγια που είναι βέβαιο πως δεν συνάδουν με ενδεχόμενη παιδοφιλία, ούτε καν με ασέλγεια, όμως προφανώς παρεξηγήθηκαν».

Η υπόθεση εξετάζεται από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This