Δολοφονία γυναίκας στο Αιγάλεω: «Είπε ότι θα σκοτώσει τη μάνα μου και το έκανε» – Αναζητείται ο μικρότερος γιος της

Ο 20χρονος φέρεται να κατακρεούργησε τη μητέρα του - Σε κατάσταση σοκ το άλλο της παιδί που την εντόπισε νεκρή

Must Read

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη της δολοφονίας της 55χρονης γυναίκας στο Αιγάλεω.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της στην οδό Βεροίας, το απόγευμα της Τετάρτης. Το θύμα ήταν κατακρεουργημένο, καθώς έφερε πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό.

Ως ύποπτο τις δολοφονίας, οι αρχές αναζητούν τον μικρότερο γιο της ο οποίος έχει «εξαφανιστεί» και όπως έγινε γνωστό αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η 55χρονη γυναίκα είχε μεγαλώσει μόνη της 5 παιδιά, ενώ ταυτόχρονα ήταν αντιμέτωπη με μεγάλες δυσκολίες και οικονομικά προβλήματα, καθώς ο σύζυγός της είχε σκοτωθεί σε εργατικό ατύχημα.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας φέρεται να εντόπισε πρώτος ο τέταρτος γιος της ο οποίος βγήκε έντρομος από το σπίτι ζητώντας βοήθεια και φωνάζοντας: «Σκότωσε τη μάνα μου! Βοήθεια! Έλεγε ότι θα τη σκοτώσει και το έκανε! Τη σκότωσε!».

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συγκεντρώνουν μαρτυρίες από γείτονες, ενώ νωρίτερα κατέθεσε και ο γιος της. Άνθρωποι που έμεναν κοντά τους και ήξεραν την οικογένεια, ανέφεραν ότι ο 20χρονος γιος που αναζητείται ως ύποπτος ζούσε σε ίδρυμα γιατί είχε προβλήματα υγείας και παραβατική συμπεριφορά: «Γνωρίζω το παιδί που αναζητά η αστυνομία. Ήταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Πριν κάποια χρόνια τον είχε πάρει η Πρόνοια, ζούσε στο Νέο Ηράκλειο σε ένα ίδρυμα. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά είχε πεθάνει ο πατέρας του, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα. Οπότε έκρινε η Πρόνοια ότι το παιδί πρέπει να πάει σε ίδρυμα. Είχε σε κάποιες περιπτώσεις παραβατική συμπεριφορά. Αλλά η οικογένεια είχε περάσει πολλά. Ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης. Έπαιρναν ένα επίδομα. Δεν τους βοηθούσε κανείς. Η μητέρα είχε σωματική αναπηρία. Ο μεγάλος γιος συντηρούσε την οικογένεια» δήλωσε φίλος του 20χρονου μιλώντας στο newsit.gr.

O 20χρονος φέρεται να πήδηξε από το παράθυρο και να τράπηκε σε φυγή.

Η έρευνα των αστυνομικών είναι σε εξέλιξη.

(Φωτογραφία: protothema.gr)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This