PetFactory: Το καλύτερο στέκι για το κατοικίδιο σας

Must Read

To PetFactory αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στον χώρο των petshops. Θεωρείται η ιδανική επιλογή για εσάς και τα κατοικίδια σας, καθώς στόχος της είναι ευημερία και η μακροζωία των μικρών σας φίλων αλλά και η άψογη εξυπηρέτησή σας.

Οι ιδιοκτήτες του PetFactory λειτουργούν με σεβασμός απέναντι σε εσάς και τα κατοικίδια σας, γι΄ αυτόν τον λόγο έχουν δημιουργήσει ένα επίγειο παράδεισο παρέχοντας μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ, παιχνίδια, είδη περιποίησης, ρουχισμό, κατοικία, σε ανταγωνιστικές τιμές, αφήνοντας ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό.

Στο κατάστημα PetFactory θα βρείτε επίσης τροφές επιλεγμένες με βάση τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή του κατοικίδιου σας.

Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε ανά πάσα ώρα και στιγμή μέσα από την ιστοσελίδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.petfactory.gr ή μέσω e-mail, στο [email protected]. Μπορείτε επίσης να καλέσετε στον αριθμό 2104920013 με απλή αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 21:00 και Σάββατο 09:00 – 18:00 ή μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό τους κατάστημα στη διεύθυνση: Μπελογιάννη Και 7ης Μαρτίου 1944, Νίκαια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This