Πορνό μετά το βιτριόλι! Η αδίστακτη Έφη μετά την επίθεση επισκεπτόταν ροζ ιστοσελίδες

Οι αναζητήσεις που έκανε στον υπολογιστή της λίγες μέρες μετά την φριχτή επίθεση

Must Read

Κατακεραύνωσε τη σατανική βιτριολίστρια Έφη Κακαράντζουλα στη διάρκειας δύο ωρών αγόρευσή του ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ζητώντας να κηρυχτεί ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Την ίδια ώρα, αποτροπιασμό και οργή έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι η 36χρονη είχε επισκεφθεί ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου μόλις λίγες ημέρες μετά την αρρωστημένη επίθεσή της σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου!

Στη χθεσινή εισήγησή του ο εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης ήταν καταπέλτης για την 36χρονη κατηγορουμένη, λέγοντας ότι είχε ανθρωποκτόνο δόλο και ότι ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την Ιωάννα, καθώς ουδέποτε πείστηκε ότι δεν συμβαίνει κάτι ερωτικό ανάμεσα στην 35χρονη συντοπίτισσά της και στον Νώντα, ο οποίος παρουσιαζόταν ως το μήλον της Εριδος ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

«Είχε ανθρωποκτόνο δόλο και ποταπά κίνητρα, διακείμενη εκδικητικά και διακατεχόμενη από μίσος η κατηγορουμένη, είχε ανθρωποκτόνο εγωισμό» τόνισε ακόμη ο εισαγγελικός λειτουργός. Αναφερόμενος στην «ημέρα που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Ιωάννας», ο κ. Μαστραντωνάκης είπε ότι η 36χρονη κρατούσε ένα δοχείο με μεγάλο στόμιο και παραφύλαγε «σαν τον καλύτερο και ικανότερο θηρευτή της φύσης» στο υπόγειο του κτιρίου, όπου στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρία στην οποία εργαζόταν η Ιωάννα, για να τη «λούσει» με το περιεχόμενο του δοχείου, ένα λίτρο θειικού οξέος σε μεγάλη πυκνότητα!

«Στάθηκε μπροστά στη σκυφτή Ιωάννα, εκείνη σήκωσε βυθισμένη στις σκέψεις της το βλέμμα της, την κοίταξε στα μάτια εμφορούμενη από κίνητρα ποταπά, με ηθική μικρότητα, διακείμενη εχθρικά και εκδικητικά, και, διακατεχόμενη από ανθρωποκτόνο εγωισμό, περιέλουσε την παθούσα με όλη την ποσότητα του φονικού χημικού υγρού, στοχεύοντας κυρίως το πρόσωπό της και έφυγε τρέχοντας. Στις 09.55 ήταν το λεπτό που άλλαξε όλη τη ζωή της Ιωάννας» ήταν τα λόγια με τα οποία ο κ. Μαστραντωνάκης περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης.

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοια εικόνα»

Στο άκουσμά τους συγγενείς του θύματος που βρίσκονταν στον προθάλαμο της αίθουσας ξέσπασαν σε λυγμούς! Εντονα φορτισμένη συναισθηματικά ήταν και η στιγμή που ο εισαγγελέας της έδρας επέδειξε στο δικαστήριο φωτογραφίες με τα λιωμένα από το καυστικό υγρό ρούχα της Ιωάννας. «Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοια εικόνα, ούτε σε κουρέλια!» είπε με σπασμένη φωνή και, στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι η 35χρονη θα μπορούσε να έχει πεθάνει από το καυστικό υγρό που δέχτηκε.

«Η παθούσα θα μπορούσε να έχει καταλήξει συνεπεία πέντε παραγόντων. Του ολιγαιμικού σοκ, της καύσης των αεριοφόρων οδών, της θανατηφόρας δόσης που ορίζεται στα 10ml, ενώ εδώ η ποσότητα ήταν τουλάχιστον ένα λίτρο, της διαβρωτικής δράσης του οξέος, το οποίο, αν δεν είχε ξεπλύνει άμεσα, θα μπορούσε να είχε προχωρήσει βαθύτερα, αλλά και συνεπεία των λοιμώξεων» ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι «η Ιωάννα απέφυγε το μοιραίο για λόγους ανεξάρτητους από τη θέληση της κατηγορούμενης».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και για την αποτυχημένη απόπειρα που είχε προηγηθεί της επίθεσης, λέγοντας ότι είναι αναληθής ο ισχυρισμός της 36χρονης ότι έκανε πίσω την τελευταία στιγμή επειδή σκέφτηκε ότι ήταν κακό αυτό που πήγαινε να κάνει. «Ποτέ δεν σκέφτηκε να υπαναχωρήσει από την πράξη, απλώς δεν μπόρεσε να το κάνει εκείνη την ημέρα» τόνισε ο εισαγγελικός λειτουργός. Επισήμανε, ακόμη, ότι «από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προέκυψε ότι η παθούσα διατήρησε επικοινωνία με τον 40χρονο Νώντα» και πρόσθεσε ότι δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί πώς προμηθεύτηκε η κατηγορούμενη το βιτριόλι και αν είχε συνεργούς.

Καταπέλτης ο εισαγγελέας

«Το δικαστήριο δεν πρέπει να το απασχολήσει το γεγονός για το εάν συνέδραμαν τρίτα πρόσωπα, αλλά ότι στα χέρια της κατηγορουμένης έφτασε το δυσεύρετο χημικό υγρό» τόνισε, για να κλείσει την αγόρευσή του ως εξής: «Προτείνω να κηρυχθεί (ενν. κατηγορούμενη) ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησε μια δίκαιη δίκη και μια δεύτερη ευκαιρία. Της δόθηκε δυνατότητα να απολογηθεί στον ανακριτή, να απολογηθεί ενώπιόν μας για μια πράξη που έχει τελέσει και έχει ομολογήσει. Δεν έδωσε, όμως, ποτέ στην Ιωάννα τέτοια δυνατότητα. Την καταδίκασε εφ’ όρου ζωής να ανεβαίνει κάθε μέρα έναν γολγοθά» κατέληξε ο εισαγγελικός λειτουργός.

Χάζευε πορνό μετά την επίθεση

Στο μεταξύ, πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η 36χρονη επισκεπτόταν σάιτ πορνό σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, λίγες ημέρες αφότου είχε λιώσει με οξύ το πρόσωπο της Ιωάννας! Σύμφωνα με στοιχεία από την άρση απορρήτου του κινητού και του υπολογιστή της Εφης Κακαράντζουλα, τα οποία παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του ANT1 «Το πρωινό», προέκυψε ότι στις 10.30 και 10.33 π.μ. της 31ης Μαΐου του 2020, δηλαδή 11 (!) ημέρες μετά τη φρικιαστική επίθεση, είχε επισκεφθεί «ροζ» ιστοσελίδες, ενώ στις 11 έκανε και μία αναζήτηση ειδικής κατηγορίας.

Επίσης, στις 3 Ιουνίου επισκέφθηκε τρεις φορές ιστοσελίδες για ενηλίκους (στις 13.02, στις 13.03 και στις 14.00), ενώ ισάριθμες φορές μπήκε σε σάιτ πορνό και στις 5 Ιουνίου (στις 10.50, στις 11.02 και στις 11.03). Παράλληλα, από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και επικοινωνιών φέρεται ότι προέκυψε πως η εμμονή της 36χρονης με την Ιωάννα είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν, καθώς στις 20 Δεκεμβρίου του 2015, δηλαδή σχεδόν πέντε χρόνια πριν από την επίθεση, είχε επιχειρήσει να «σπάσει» το e-mail της άτυχης κοπέλας, ώστε να έχει πρόσβαση στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της!

Δείτε επίσης: Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας μετά την πρόταση του εισαγγελέα: «Ευχαριστώ για το κουράγιο να ανέβω τον ισόβιο Γολγοθά» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This