Συγκλονίζει ο Πατρίς Εβρά: «O δάσκαλος μου με κακοποιούσε σεξουαλικά στα 13 μου»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να κινηθεί νομικά

Must Read

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά μίλησε για την ανοιχτή πληγή που κουβαλάει μέσα του από παιδί.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, σε απόσπασμα της βιογραφίας του που δημοσιεύτηκε στους Times, εξομολογείται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην τρυφερή ηλικία των 13 και ότι πλέον έχει τη δύναμη να μιλήσει γι αυτό.

Ο Εβρά έμενε στο σπίτι του δασκάλου του τρεις φορές την εβδομάδα, ο οποίος όπως ανέφερε επιχειρούσε διαρκώς να τον αγγίζει στα γεννητικά του όργανα ενώ αυτοϊκανοποιούνταν καθώς τον έβλεπε να αλλάζει ρούχα. Ο 13χρονος τότε Εβρά ντρεπόταν να μιλήσει στην μητέρα του για όσα συνέβαιναν στο σπίτι του δασκάλου τον οποίο εμπιστευόταν η οικογένεια. Όταν ο παιδόφιλος δάσκαλος το τελευταίο βράδυ τον ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ, ο Εβρά κατάφερε με διάφορες δικαιολογίες να πείσει την μητέρα του να σταματήσει να τον αφήνει στο διαμέρισμά του. 

«Ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, ακόμα δεν το είχα πει σε μερικά από τα αδέρφια μου και σε κοντινούς μου φίλους. Το είπα στη μητέρα μου πριν από λίγο καιρό, είναι κάτι που δεν θέλει να το ακούσει καμία μάνα από το παιδί της. Ήταν μεγάλο σοκ για εκείνη, θύμωσε πολύ. Μου είπε να μην το βάλω στο βιβλίο όμως της εξήγησα πως δεν αφορά εμένα, αλλά και άλλα παιδιά, τότε κατάλαβε» αναφέρει ο ποδοσφαιριστής ο οποίος σκέφτεται πλέον μάλιστα να κινηθεί νομικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This