Νέα Ερυθραία: Αναρτήσεις-σοκ του 40χρονου με όπλα, ξίφη, αστέρια νίντζα και ναρκωτικά (video)

Η μητέρα του δράστη υποστήριξε ότι ο γιος της «έπαιρνε όλα τα φάρμακά του και πως ήταν καλά».

Must Read

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις όλο και περισσότερων στοιχείων για τον 40χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο εργάτη φυσικού αερίου και τραυμάτισε άλλον έναν (επίσης 43 ετών) στη Νέα Ερυθραία.

Διαβάστε ακόμα: Οργή από τον αδερφό του νεκρού – «Πως γίνεται ένας ψυχάκιας να κυκλοφορεί ελεύθερος;» (video)

Το πρωί της Κυριακής ο 40χρονος πήρε από τον Εισαγγελέα προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη, αφού προηγουμένως του είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

https://youtu.be/L-TTEhxXMi4

Σοκ από τις αναρτήσεις του 40χρονου

Φωτογραφίες με σπαθιά και μαχαίρια και βίντεο με όπλα, ξίφη, αστέρια νίντζα και ναρκωτικά, ανέβαζε στα δύο προφίλ του στο facebook (το ένα με ψευδώνυμο) ο δράστης της αιματηρής επίθεσης.

Με συνεχείς αναρτήσεις του, ο 40χρονος επιδείκνυε ακόμα και σε κοινή θέα τα δολοφονικά του εργαλεία και δεν έκρυβε τη μανία του γι’ αυτά, ενώ κινηματογραφούσε ο ίδιος την επιθετική συμπεριφορά του.

«Βλέπαμε το άτομο αυτό που λάμπανε τα μάτια του περίεργα και ζούσαμε για χρόνια με μία τρομοκρατία. Τρέμαμε. Εγώ στην ταράτσα του σπιτιού μου που βλέπει στη δική του δεν έβγαινα ποτέ ούτε για να απλώσω ρούχα, ούτε τίποτα. Υπήρχε μία φοβία και όπως συζητήσαμε έτσι όλοι εδώ είχαν τα ίδια απέναντι, η κυρία εκεί, από την άλλη πλευρά. Είχαμε μια διαίσθηση ότι τα πράγματα δεν προχωράνε καλά, αλλά για δολοφονία δεν μπορούσαμε να υποψιαστούμε», είπε χαρακτηριστικά στο Star η μητέρα του τραυματία.

Τύχη βουνό για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού

Όπως  μετέδωσε το Star, στο σημείο των έργων φυσικού αερίου μαζί με τους δύο υπαλλήλους βρισκόταν και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, στο οποίο θα εγκαθίστατο το αέριο, αλλά τη στιγμή των πυροβολισμών είχε χρειαστεί να μπει εντός του σπιτιού, το οποίο μάλλον του έσωσε και τη ζωή.

«Ο Βασίλης ήταν πεσμένος στη ράμπα μες στα χώματα, το κεφάλι του ακουμπούσε στα χώματα,  με τα μάτια απλανή» δήλωσε ο ιδιοκτήτης για το τι είδε μόλις βγήκε.

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση της μητέρας του δράστη με τη μητέρα του τραυματία

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια της παραμονής της μητέρας του τραυματία στην αστυνομία για την κατάθεσή της (αφού πήγαν όλα καλά με το χειρουργείο του παιδιού της), υπήρξε συνάντηση με τη μητέρα του 40χρονου δράστη, η οποία πήγε επίσης για κατάθεση.

«Όταν την βρήκα στην αστυνομία μου είπε ότι εκείνη την ώρα ήταν στο μπάνιο και είχε το αερόθερμο και δεν άκουγε τίποτα, διότι οι κραυγές των παιδιών και οι πυροβολισμοί ήταν τόσο έντονοι. ‘Πώς άφησες το παιδί σου να γίνει δολοφόνος; Είχα εμπιστοσύνη σε σένα’ της είπα» δήλωσε στο Star η μητέρα του 43χρονου τραυματία.

Μάλιστα, υποστήριξε πως η μητέρα του δράστη είπε ότι ο γιος της «έπαιρνε όλα τα φάρμακά του και πως ήταν καλά»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This