Ανδρέας Τσούνης: Συντετριμμένος ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά

Θρήνος για την την οικογένεια της Φώφης Γεννηματά που έφυγε αναπάντεχα

Must Read

Θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε η ξαφνική είδηση θανάτου της Φώφης Γεννηματά η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, και παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία της.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο μετά από κρίση ειλεού, η οποία προβλημάτισε τους γιατρούς. Η ίδια έδινε εδώ και τρία χρόνια γενναία μάχη με τον καρκίνο και όλοι γύρω της ήταν αισιόδοξοι ότι θα βγει νικήτρια. Η κατάληξη όμως ήταν ένας σοκ για όλους. 

Στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα, παρέμενε «βράχος» ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης. Από την πρώτη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο, ο «φύλακας άγγελός» της δεν έφυγε λεπτό από δίπλα της και της έδινε κουράγιο. Έδινε και ο ίδιος την δική του μάχη, προκειμένου να μην λυγίσει ούτε λεπτό μπροστά της. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδοντίατρος κ. Τσούνης παραμένει αυτή την ώρα παραμένει στον Ευαγγελισμό συντετριμμένος από την τραγική αυτή εξέλιξη.

«Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας» έλεγε πριν από δύο χρόνια η Φώφη μιλώντας για τον σύζυγό της στην «Espresso»: «Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Ερωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστερα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι».

Συντετριμμένα από τον ξαφνικό χαμό της μητέρας τους είναι και τα τρία παιδιά της Φώφης Γεννηματά. Η 24χρονη Αιμιλία, ο δεκαεπτάχρονος Γιώργος και η δεκαπεντάχρονη Κατερίνα. Τίποτε τις προηγούμενες ημέρες δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This