Πέθανε ο Αλέκος Χολέβας

«Έφυγε ο αδερφός μου» έγραψε ο Νίκος Αλιάγας

Must Read

Την τελευταία του πνοή στα 56 του του χρόνια άφησε ο δικηγόρος και παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Χολέβας.

Παρά το πείσμα και τον αγώνα του να παλέψει με την επάρατη νόσο, η κατάσταση της υγείας του το τελευταίο διάστημα είχε παρουσιάσει επιδείνωση, με αποτέλεσμα να καταλήξει, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ανάμεσα στους στενούς του φίλους, ήταν και ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος ανέφερε ότι: «έφυγε ο αδελφός μου»: 

«Ο Αλέκος Χολέβας έφυγε σαν άρχοντας, αγέρωχος και παλικάρι. Ο φίλος μου τριών και πλέον δεκαετιών, ο αδερφός μου, ο κολλητός μου, ο δικός μου άνθρωπος παρών σε όλες τις χαρές και τις λύπες της ζωής μου.

Ο Αλέκος, η ήρεμη δύναμη στην αυγή των μεγάλων αποφάσεων, ο άξιος συνοδοιπόρος, η γενναιόδωρη ψυχή και πιστός σύμμαχος που μου έμαθε τόσα. Ο Αλέκος ο τρυφερός μπαμπάς του Μάνου, της γλυκιας Αλεξάνδρας και του απίστευτου Μάξιμου, ο Αλέκος ο αδελφός της Άννας και της Πηνελόπης, ο γιος της Μαρίας και ο λατρεμένος σύζυγος της Μελίνας.

Ο Αλέκος ο σοφός, ο δικηγόρος, ο μάνατζερ, άφησε σήμερα στις τρεις ώρα το μεσημέρι την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σωτήρια οπού ήταν διοικητής πριν από 20 χρονιά, πάλεψε παλικαρίσια με τον καρκίνο χωρίς τρόμο, με αξιοπρέπεια.

Σήμερα έφυγε ένας Έλληνας με απέραντη καρδιά, σαν το γέλιο του. Καλό ταξίδι Αλέκο μου» αναφέρει ο Νίκος Αλιάγας σε ανάρτησή του.

Η Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Α. Χολέβα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της νομικής της υπηρεσίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η οικογένεια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θρηνεί το χαμό του Αλέξανδρου Χολέβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 56 ετών μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο. Ο εκλιπών ήταν τα τελευταία χρόνια μέλος της νομικής υπηρεσίας της Ε.Π.Ο., την οποία υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια. Ο Αλέξανδρος Χολέβας υπήρξε άριστος οικογενειάρχης και επαγγελματίας και θα μείνει σε όλους μας αξέχαστος.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Δημητρίου, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι από το νεκροταφείο του Πανοράματος Βούλας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This