Τρίκαλα: 16χρονη μπήκε στο νοσοκομείο με ίωση και πέθανε (video)

Must Read

Τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα σε ένα 16χρονο κορίτσι στα Τρίκαλα, που εισήχθη στο νοσοκομείο με ίωση και κατέληξε μετά από επτά ημέρες νοσηλείας. Οι γονείς της ανήλικης καταγγέλλουν αδιαφορία από την πλευρά των γιατρών, καθώς όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν επί μια εβδομάδα χορηγούσαν στην κόρη τους μόνο ορό.

Όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της οικογένειας, Άρης Καραμπασιάδης, έχει ήδη ασκηθεί δίωξη ενάντια στη διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων. Σύμφωνα με τον ίδιο, το 16χρονο κοριτσάκι δεν είχε προηγουμένως κάποιο πρόβλημα υγείας ή υποκείμενο νόσημα και «εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα μετά από 7 ημέρες στο νοσοκομείο Τρικάλων απεβίωσε». «Μιλάμε για ένα περιστατικό ιατρικής αμέλειας, καθώς ακόμη δεν γνωρίζουμε την επίσημη αιτία θανάτου του κοριτσιού», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το 2019, με τους γονείς της 16χρονης να καταγγέλλουν ότι το νοσοκομείο έδειξε πλήρη αδιαφορία. Όπως υποστηρίζουν, επί μια εβδομάδα της είχε χορηγηθεί μόνο ορός και δεν έγιναν παρά μόνο οι υποτυπώδεις εξετάσεις.

Τι υποστηρίζει το νοσοκομείο

Από την πλευρά τους, οι γιατροί του νοσοκομείου Τρικάλων υποστηρίζουν ότι η 16χρονη κοπέλα «έφυγε» από κάποιο καρδιαγγειακό πρόβλημα. Ωστόσο, από την έρευνα που έχει γίνει υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η καρδιά δεν ήταν η αιτία αλλά το αιτιατό.

Οι γονείς της 16χρονης δεν έχουν μηνύσει συγκεκριμένο γιατρό, παρά μόνο αποζητούν την ηθική δικαίωση στη μνήμη του παιδιού τους και η αγωγή έχει αγκηθεί απέναντι στη διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων. Μάλιστα, διεκδικούν το ποσό των 800.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This