Νεκρός ο ηλικιωμένος που πλάκωσε στο ξύλο μποξέρ στην Θεσσαλονίκη!

Must Read

Για 40 ολόκληρες ημέρες πάλευε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για να κρατηθεί στην ζωή, μετά τα δυνατά χτυπήματα που είχε δεχτεί από τον 40χρονο μποξέρ. Όμως, τελικά δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου του 70χρονου άνδρα από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης, βύθισε στο πένθος, αλλά και στην οργή, συγγενείς και φίλους, καθώς είχε δεχθεί γροθιά στο κεφάλι από 40χρονο μποξέρ μετά από λογομαχία που είχαν για τα σκυλιά τους.

«Τον χτύπησε πισώπλατα στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να πέσει αναίσθητος στο έδαφος», ανέφερε ένας εκ των δυο αυτόπτων μαρτύρων στην κατάθεση του. Οι δύο άντρες λογομάχησαν για τους σκύλους τους, στις 18 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις 21:00, στην Πολίχνη. Συγκεκριμένα, ο 40χρονος φέρεται να εκνευρίστηκε επειδή το κατοικίδιο του ηλικιωμένου δεν είχε λουρί και γρήγορα άρχισε τις βωμολοχίες. Όμως, έχασε τελείως τον έλεγχο και τον χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι με αποτέλεσμα o τελευταίος να χάσει επαφή με το περιβάλλον και να σωριαστεί στο έδαφος.

Σύμφωνα με την αξονική τομογραφία, η σοβαρότητα του χτυπήματος ήταν εμφανής λόγω της διάχυτης αιμορραγίας που παρουσίασε στον εγκέφαλό του ο ηλικιωμένος. Εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και υποβλήθηκε σε επέμβαση εγκεφάλου. Ωστόσο δεν παρουσίασε σημάδια ουσιαστικής βελτίωσης, παρέμεινε σε κώμα και την Πέμπτη κατέληξε.

Ο δράστης της υπόθεσης ξυλοδαρμού και πατέρας δύο παιδιών είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This