Μεσογειακός Κυκλώνας: Αυτή είναι η πορεία του τις επόμενες ώρες

Επηρεάζει με καταιγίδες την Κρήτη

Must Read

Αντιμέτωπη με μεσογειακό κυκλώνα που έρχεται από την Ιταλία αναμένεται να βρεθεί η χώρα μας τις επόμενες ώρες. Περίπου 13 μήνες μετά το καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού», ένας νέος μεσογειακός κυκλώνας (Medicane), ο «Νέαρχος», σχηματίστηκε στο νότιο Ιόνιο σήμερα.

Ο Μεσογειακός Κυκλώνας «Νέαρχος» έχει ξεκινήσει από χθες την επέλασή του, ενώ θα «ενοχλήσει» και την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κρήτη.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο Μεσογειακός Κυκλώνας που σχηματίστηκε χθες 28 Οκτωβρίου στην Κεντρική Μεσόγειο, σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου βρίσκεται 90 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Σικελίας όπως διακρίνεται από τη δορυφορική εικόνα του Ευρωπαϊκού μετεωρολογικού δορυφόρου Meteosat-11 που έλαβε και επεξεργάστηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr.

Θα φέρει βροχές στην Κρήτη

Με βάση τα νεότερα προγνωστικά ο «Νέαρχος» αναμένεται προς τις μεσημβρινές ώρες να πλησιάσει περαιτέρω τις ακτές της Σικελίας η οποία και θα επηρεαστεί από θυελλώδεις ανέμους,υψηλό κυματισμό στις ακτές ενώ θα συνεχιστούν οι ισχυρές βροχοπτώσεις. Η παρακάτω εικόνα δείχνει τη θέση του «Νέαρχου» το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου 2021 όπου οι ισχυρές βροχές θα συνεχιστούν στη Σικελία και τη Καλαβρία. Στη χώρα μας αναμένουμε τοπικές βροχές στη Κρήτη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του Μεσογειακού Κυκλώνα μέσα από το windy.com

Διαβάστε ακόμα:

Έρχεται ο μεσογειακός κυκλώνας – Βροχερή η σημερινή ημέρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This